Fiziksel: açık kumral, renkli göz, küçük burun ve kulak, kemikli el, 1,85 boy, 90-95 kilo, saçlı
Karakter: eğlenceli, ataerkil zihniyette olmayan, ev içi sorumluluklarını bilen, merhametli, sadık, aile bilincini oluşturan, az kıskanç, uyumlu, evcimen
Kız ben kocamı düşünüp yazdım bunları, hayalimden de güzel maşallah 🥹
doğal biri olması kasıntı olmaması benim için çok önemli. ben şehirde büyüdüm ailem de. ama köyümüze gitmeyi çok severim. orada aylarca da kalabilirim. köyden gelip en lüks yerlere gezmeye de gidebilirim. ikisinde de aynı heyecanı duyguyu hissediyorum. hayatımdaki insan da böyle olsun istiyorum. her yere uyum sağlayabilsin keyif alsın bir şey yapıyorsa benim zorumla yapmasın. aile kavramına önem versin. kendi ailesine de benim aileme de saygı ve sevgi duysun. büyük aile buluşmaları yapabilelim birlikte zaman geçirebilelim. kardeşleri olmasını çok isterim mesela karakter ve tiple alakalı değil ama. büyük ailesi olsun. aile sorumluluğu alabilmeyi biliyor olsun.
hobileri olsun, arkadaşları olsun, kendisine zaman ayırsın. bana da aynı şekilde kendimle kalmam için zaman tanısın. bakımlı olsun kendisine özen göstersin. biraz iş bitirici biri olsun. onun yanındayken güvende ve her şey yoluna girecekmiş gibi hissedebileyim. erken kalksın. sorumsuz biri olmasın bu benim için çok önemli. çalışkan insanları severim ama maddi şeyleri amaç değil araç olarak görebilmesi lazım aradaki dengeyi kurabilmeli.
tip olarak "herhangi bir adam" beğeniyorum:d uzun, sarışın, kaslı hiç beğenmiyorum mesela. klasik türk erkeği oluyor ya orta boylu normal kiloda renk olarak da buğday koyu saçlı öyle beğeniyorum. küçük siyah göz çok seviyorum. dişlerinin düzgün olması da önemli bir kriter benim için. erkekler tırnağımızın şekline kadar görünüş kriteri sıralarken benim kriterlerin düşüklüğü göz yaşartıyor gerçi.
1.87, kumral, geliri iyi, hayatı yaşamayı bilen biri, lükslerimizi sürdürebilen hatta üstüne koyabilen biri ama bu kadar üst sınıf olsa da sorumluluk sahibi, alçakgönüllü ve kendi ile çevresine faydalı olmaya çalışan biri. özellikle de aileme karşı.
Uzun boylu, zengin, comert, anneci olmayan sadik. Dream man allah herkese nasip etsin
beklentiler çok düştü ama yazayım. giyimime ojeme makyajıma içkime karışması terk etme sebebi. hayata bakışımız uysun, zevklerimiz uymasa da olur ama birbirimize uyalım yani. yatakta da uyumlu olmalıyız. fiziksel olarak da topuklu giydiğimde benden kısa olmasın yeter. spor yapmıyorsa da başlatırız :)) ve saçı olsun piliz.
boy 1.85-90, kumral, spor yapan hafif kaslı, tarzı olan biri. sigara içmesin. içeyim sıçayım derdinde olmasın. sanatla ilgilensin, kitap okusun, hayvanları sevsin, romantik olsun, fenerli olsun :d hepsinin bir araya gelmesi zor tabii ama imkansız değildir umarım :'(
Yakışıklı, karizmatik, 175-180 boylarında, geniş omuzlu, çok fit ya da kaslı bir vücudu olmasına gerek yok orantılı, iyi bir fizik yeterli. Esmer, renkli gözlü (itici olmayanından) elleri güzel. Karakter olarak da cömert, iyi niyetli, sadık, sorun çözebilen, cesaretli, kariyerli, zengin, güçlü, beni hiç üzmeyecek, üzerime titreyecek, beni çok mutlu edecek, dünyadaki en değerlisi yapacak, benim için her şeyi ve herkesi karşısına alabilecek(kendi öz ailesi dahil), benim için canını bile verebilecek, ölene dek sevip sayacak, erkek gibi erkek, adam gibi adam. İşte hayalim böyle biri. (Umarım bir şey unutmamışımdır:D) Tüm kalbimle istiyor ve o biri'nin geleceğine inanıyorum. Allah hakeden herkesin gönlüne göre versin.
Boy olarak oldukça uzun, ne çok zayıf ne kilolu, duruşu düzgün ve dik, vücudunu iyi kullanabilen biri olacak. Kara kaş kara göz severim, saçlar da kopkoyu olacak. Gözler hafif kısık olmalı, güzel bakmalı. Sakal zorunluluktur bende, kirli sakal ya da güzel şekillendirilmiş bıyık olacak. Yakışıklı kara yağız bir delikanlı olacak! Temas sevmeli, şu hayatta temasından çekinmediğim birkaç insan var onlarla da sınırsızımdır, o da hoşlanacak temastan sürekli dip dipe olmak isteyecek mesela. Bir yerdeysek hep beraber olacağız, sürekli peşimde gezecek doğada dişisini takip eden hayvanlar gibi. Sürekli benimle olmak isteyecek, beni saatlerce dinleyecek. Mutlu etmek için elinden geleni yapacak ve başarılı biri olacak. Paylaşmaktan korkmayacak, bir tek bana açacak sırlarını, ben de dinleyeceğim onu. Birbirimize karşı hislerimiz aynı olacak, birbirimizi gördüğümüzde yüzümüzde güller açacak dert tasa sıkıntı kalmayacak. Merhametli, öz güvenli ve iş bitirici olacak, çalışacak, tembellikle adı anılmayacak. Kararlı ve net olacak. Süründürmeyecek, gerekirse sürünmeye razı olacak. Aşkı için her şeyi yapan adam olacak. Tutku da olacak elbette, öyle kuru kuru gitmez. Kendi kendine yetecek ama bensiz de yapamayacak aynı benim de onsuz yapamadığım gibi. Ailesine saygılı olacak ancak asla sözümün üzerine söz söylenmesine razı gelmeyecek, sesini çıkaracak. Etrafında sözü dinlenen, sevilen sayılan ve örnek alınan biri olacak. Göreceğim ve diyeceğim ki gel seninle çocuk yapalım, yetiştirelim... İyi baba olacak. Ailemizi benden önce düşünecek, hep sadık olacak. Gözü benden başkasını görmeyecek. Saygısı ve sevgisi sonsuz olacak. Matematiği de iyi olacak, ben sevmem, çocuğumuza kim öğretir sonra? Beni de zekasıyla tavlayacak. İnanılmazz zeki olacak. Bir de benim okulumdan biri olacak olmazsa sıkıntı çıkar. Akıllı da olacak aynı zamanda, nerede ne söylenir ne yapılır bilecek. Okuyacak kendini geliştirecek. Boş işlere zaman harcamayacak. Giyinmesini oturmasını kalkmasını da bilecek, her alanda örnek insan olacak. Güzel konuşacak, konuştuğu zaman hep onu dinlemek isteyeceğim. Benim için dünya susacak onun sesini duyacağım. Saatlerce konuşacağız her gün ve muhabbetimiz hiç bitmeyecek, hep çok heyecanlı olacağız. Böyle yıllarımız geçecek, çocuğumuz olacak, güzelce yaşayacağız bütün zincirlerden uzak, bağımsız küçük sevimli ailemiz olarak.
Bunların hepsi gerçekleşecek. Ben de gelip burayı güncelleyeceğim. Belki güncellemem ama okuyup gülümseyeceğim eksik olmuş burası diyeceğim.
Yazalım da manifest olsun bari.
1.80 esmer kirli sakal geniş omuz kalıplı.
Wp gruplarında karı kız götü şöyle s..lr cart curt muhabbeti çevirmeyen maddi durumu sıkıntılı olmayan, instagramdaki women(kahve emojisi) kadın araba sürmesin kadın onu yapmasın bunu yapmasın tayfadan olmasin, sorumluluk sahibi sadık komik eğlenceli benzer ilgi alanlarımızın olduğu, yeri gelince romantik olan bana değer veren biri olacak. Aldımmm evrene fırlattım.