hayatı sürekli romantize etmek?
süslüler selam aslında soru açık.. soru mu değil mi belli de değil. ortalama bir üniversiteden mezunum. ortalama bir bölümden mezun olup ufak bi torpille ortalama bir işyerine girdim. hayatım boyunca ortalamaydım. tipim de ortalamadır. bazı yerlerim güzel bazı yerlerim çirkin... aldığım maaş ortalama(nın altında olabilir :d ) çalışma saatlerim ortalama. kocamla ilişkim ortalama kavgasız genelde sorunsuz. kocamın maaşı tr standartlarına göre iyi sayılır ondan rahat yaşıyorum. yılda 3 tatil yapabiliyorum bir kere yurtdışına çıkmalısından. ama çok boş hissediyorum. çalışmak amacım değil ama evde oturmak daha berbat ondan çalışıyorum. çalışmaya çok değer yüklemiyorum, kendimi bu sebeple geliştirmek gibi bi amacım yok. hep bir geleceği bekliyorum, yazın gideceğim tatile çıkıcam ve mutlu olucam, evlenicem ve mutlu olucam vb gibi örnek. hiçbir hobi bana keyif vermiyor. sadece bir şeyler okumayı seviyorum o kadar. melankolik ve dış dünyayı çok romantize eden biri olduğumu biliyorum ama bunu nasıl çözerim onu bilmiyorum. böyle olanınız var mı? nasıl üstesinden geldiniz