hayatimda asiri sanssizim ne yapacam ben?

bu durum beni asiri uzuyor. aile, arkadas, okul her konuda sanssizim. ailem zaten berbat. siddet kavga icinde buyudum, sevgisiz buyudum hep asaglandim. okul ise maalesef basarili olamadim. su an 22 yasindayim, 4 kere bolum degistirip bitiremedim. bu sene yeniden okula baslayip kuaforluk okuyacam cunku baska secenegim yok. oda 3 sene ve 25 yasinda mezun olucam. etrafimda eski okul arkadaslarim hepsi mezun ben ise yeniden baslamaliyim. motivasyonum 0. ehliyete baslamistim onuda kaybettim. arkadaslarim yok. cidden artik yasamak bile istemiyorum insan nasil her konuda bukadar sanssiz olabilir. egitim durumum yerlerde surunuyor, gelecegim nasil olacak ne yapmaliyim hangi meslegi yapmaliyim hic bilmiyorum. siz benim yerimizde olsaniz napardiniz? yeniden okula gidip kuaforluk bile okumak istemiyorum ama okumazsam diplomam olmayacak. bu arada turkiyede yasamiyorum soranlar olursa. suslulerim nolur bana tavsiye verin birazcikta olsa yasama sevinci istiyorum cunku su an yok. kendimi ezik basarisiz hic bir ise yaramayan biri gibi hissediyorum

1. Kusura bakmayin yazim hatalari icin

11 temmuz 2021 16:24

2. Neden sadece 1 cevap gelmis. Sacma sapan sorulara okadar cevap geliyor duzgun soru sorunca 1

11 temmuz 2021 18:22

3. Ben olsam psikolojik destek alirdim açıkçası. Cunku hepsi de sanssizlikla aciklanamaz. 4 kez bolum degistirmek ne demek gercekten? Başka bir problem olduğu aşikar, bunu çözmeye çalışırım.

11 temmuz 2021 18:27

4. A4 ne problemi olabilir

11 temmuz 2021 19:13

5. düşünce yapını değiştirmelisin "olanda bir hayır olmayanda bin hayır ara " diye bir söz var bu kulağına küpe olsjn 25 hiç de yaşlı değil okulu 22 de bitirip senelerce işsiz kalan bir sürü kişi var. seni nelerin beklediğini bilemedezsin. hayat yakaladığımız yerden yaşanabilir. çok şanssızım diye düşünmek yerine elinde olanlara odaklan.

kuantummanyetizma

kişiselgelisimfarkındalik İnstagram sayfalarına bi göz at lütfen

12 temmuz 2021 15:40