Bence o kişi sizin dostunuz değilmiş. Sırf sizi sinir etmek için eski erkek arkadaşınızla görüşüyor, öfkesini sizden çıkarıyor falan bence iyi düşünün. Benim de böyle ayrı düştüğüm cok yakın bir arkadaşım vardı yıllar sonra barıştık bana atmadığı kazık kalmadı açıkçası eski güzel günlerimizi bile hatırlamak istemiyorum artık. Bi şans verin istiyorsanız ama çok fazla samimi olmayın hemen. Eğer böyle kavgalı vs. bittiyse arkadaşlığınız iki tarafta geçmişe sünger çekse de bir yerlerden çıkıyor sonra.
Anonim 3, evet o eski sevgili mevzusu olmasa daha önceden barışabilirdik. 3 yıllık dostlugumuz var ama 3 yıl 8 yıl gibi geçti öyle soyleyeyim. 3buçuk yıldır da küsüz. Ama bu süreçte 1 kere telefonla konustuk. Biri instagramdan buna bulaşıyormuş ben kinliyim diye benim olabileceğimi düşünmüş sordu falan alakam olmadıgını soyledım hatta kanıtladım (zaten sonra baska biri cıktı) o süreçte bu eski sevgili konusunu konuştuk orada kendi söyledi asla yapmam böyle bir şeyi diye. İlk inanmadım çünkü 2 kez insta hikaye paylasmıstı sadece onunla beraber değil 3-4 kişilik bir grupta. Bu gruptaki kişileri tanıyorum ama benim cevremden degil. Canımı acıtmak için nispet yaptıgını dusundum (ki yapar dişlidir).. Diğer ortak arklarda çok sorduk anlardık öyle bir şey olsa diyince aralarında birşey olmadıgına kanaat getirdim.
anonim 4 evet süslü uzun süre senin gibi düsündüm..ama zamanla kötü hatıralar unutuluyor mu ne bilmiyorum hep güzel zamanlarımızı hatırlıyorum. Küsmeden 7-8 ay önce arkadaşlığımız çok b.ka sardı psikolojisi bozuk diye alttan alıyordum ama ben de hassas biriyim bir şeye sinirleniyor hemen bagrıyor falan en küçük şeyde alınıyordu. Bu dönemleri o döneme has olarak yorunca geriye hep güzel anılarımız kalıyor. İşte böyle ikilemdeyim.
sizce hemen samimi olmadan ortak arkadaşımızın barıştırma çabalarına ok diyip, corona virüsü bitince görüşsem mi? çünkü ortak arkadaşımız 3ümüz bulusalım konusalım eski günleri acmadan demişti.
anonim 2 süslü neden barışmazdın
Psikolojisi bozuldu diye senle arkadasligini surduremiyor ama senin eski sevgilinle gorusebiliyor... Yav sen inandin mi buna. Baska arkadas mi yok dunyada. Donup bakmam. Oyle de bi kadinim asgsjshj
anonim 6, sabah sabah seni geren şey nedir bunu bul önce hiç tanımadığın birine ''o sinsiyse sende öylesindir'' diyeceğine. çok terbiyesizce ya. keşke girişte aile terbiyesi aldınız mı diye bir test yapılsa sizin gibiler için..
eski sevgilimle goresen kardesim olsa silerim.
Süslü ben zamanında böyle yediğimin içtiğimi ayrı gitmediği Bi arkadaşımla küsmüştüm. O dönem lisedeydik. Benden sevgilisini saklamıştı. Ben çocuktan öğrenmiştim çıktıklarını lafla karışık manita var mı diye sordum. Yok tabiki olsa bilirsin vsvs demişti. Hiç bozmadım o süreçte arkadaşlığımı kendisi söyleyene kadar bekledim. Tam 3 ay sonra biz çıkıyoruz diye söyledi. En yakın arkadaşımdı bir de. Neden sakladın ki sanki elinden mi alacağım? Hala anlamış değilim saklama motivasyonunu. Kimse bilmiyordu falan diye açıkladı ama ben kimse olmadığımı sanmıştım. Neyse lisedeyiz tabi büyük bir mevzuydu benim için bu arkadaşımın yalan söylemiş olması. Bitirdim arkadaşlığımı. Sonradan büyüdük ettik bana çok adımlar attı allah var. Üniversitede barıştım ben bununla. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor onu söyleyeyim. Araya o soğukluk girdi çünkü. Barışsanız da o eski dostluğunuzu bekleme. Biz şimdi ayda yılda bir buluşur birer bira içeriz naptın nasıl gidiyor diye hepsi bu. Ha şimdiki aklım olsa belki küsmezdim bilmiyorum ama ergendik işte.
hayir vala barismam eski sevgiliyke gorusmek ne ya