hem arkadaşı olmayıp, sevgilisi olmayanlar var mı ?

arkadaşlar cidden bu durumdayım, ne doğru düzgün arkadaşım var ne sevgilim. tum gün de evdeyim. cidden bazen kafayı yicek gibi oluyorum. siz ne durumdasiniz?

1. Arkadaşlarım kitaplarım. Onlar bana hiç sen cirkinsin demediler. Beni hemen kabul ettiler.

7 ekim 2020 13:21

2. Süslü discord gibi yerlere baksan? Buralarda istersen anonim kalarak arkadaşlıklar edinebilirsin. Ben de arada kafa dağıtmak için girip sohbet ediyorum birileriyle.

7 ekim 2020 13:25

3. benim de kimsem yok. online derslerim basladi o vaktimi yiyor gun icinde iste

7 ekim 2020 13:26

4. Benim de yok kime mesaj atsam goruldu atiyor ama sorsan twitterda 1k takipcim var xjndndbd

7 ekim 2020 13:27

5. Ben de işsizim. Akıl sağlığımı zor koruyorum bir de millet bu dönemde takır takır sevgili yapıyor nasıl yapıyorsa

7 ekim 2020 13:29

6. Süslü arkadaşlarım okuduğum şehirde kaldı, burada çok az arkadaşım var. Sürekli evdeyim ve sevgilim de yok.

7 ekim 2020 13:35

7. Arkadaşı olmadığı için artık bitmiş ilişkisine uzatmaları oynatan ben varım.

7 ekim 2020 13:42

8. Ben. Çok geniş bi çevrem vardı ama artık kimse yok. Ben de konuşmak istemiyorum kimseyle. Sevgilimle de ayrıldık hala onun acısını çekiyorum.

Bir de işsizim. İyi bir bölüm bitirmeme rağmen tecrübesiz olduğum için iş de bulamıyorum.

sürekli evdeyim artık akşamları sahile yürüyüşe çıkıyorum, bitti bu kadar. Sürekli salak salak dizler izliyorum, kendimi geliştirmek dahi istemiyorum artık

7 ekim 2020 13:45

9. Arkadaşsız ve işsizim. İlişkim var ama pek görüşemiyoruz. Yani ben de tüm gün evdeyim. Napsak, tanışıp arkadaş mı olsak?

7 ekim 2020 13:46

10. Diziler*

Ama keşke artık eski olan Sevgilim beni bir arasa halimi hatrımı sorsa bana iyi hissettirse... neyse ):

7 ekim 2020 13:47