hem yeni bir şehre taşındım hem de evden çalışıyorum nasıl ortam yapılır:/?

hayal gibi bir çalışma şekli ama hiç sosyalleşemedim. neresinden başlanır? yaş 26 bu arada. sevgilim de yok. bilişimdeyim ve ekipteki herkes uzaktan çalışıyor, iş arkadaşım da yok yani fiziksel olarak.

1. Süslü hangi şehirdesin

7 ekim 2021 15:42

2. Kötü görünmek istemem ama ben böyle böyle içime çok kapandım kimseyi de bulamadım arkadaşlık için. Hatta o kadar yalnız kaldım ki buraya bile yazdım arkadaş ilanlarına buluştuk ettik ama sonuç olarak yine yalnızım.

7 ekim 2021 17:01

3. buradan veya haftada 1-2 gün gidilen kurstan bulabileceğinizi düşünmüyorum. ben bir ara haftada 5 gün ispanyolcaya gidiyordum. yaklaşık 1,5 sene gittik yaz dahil. orada 5 kişilik bir grubumuz oluşmuştu. şu an hepimiz ya aynı ya da komşu mahallelerdeyiz. arada karşılaşıyoruz merhabmerhaba oluyor. o bile dağıldıysa her şey dağılır diyorum artık. buradan da bir kişiyle konuşup görüştük defalarca. en sonunda kızın anlattığı hayatı yalan çıktı.

ben olsam çıkar kafede çalışırım. illa devamlı gelen müşteriler oluyor her kafeye. hiç olmadı sahibiyle arkadaş olurum. esnafla sohbet eder, mesela hep aynı eczaneye giderim. bir de sosyal sorumluluk projelerine girer gönüllü çalışırım.

aklıma gelenler bunlar. ben de yakında şehir değiştireceğim istanbul veya izmir olacakmış galiba. bana da beyin fırtınası oldu :)

7 ekim 2021 17:11

4. Bursadayım süslüler