hep beraber şu fevri kişiliğim konusunda bir yardım eder misiniz?

kendimi bildim bileli hep agresif, biraz geçimsiz ve fevri bir insandım. insan ilişkilerini idare etmem çok zor. herkes arkadaşım gibi tanıyan herkes ilk başta çok sever sonra koparız (çoğunda karşı taraf kaynaklı) ama dönüp bakınca ne gerek vardı diyorum? madem o kadar insan hayatıma aldım dikiş tutturmak da elbette kendi çabamla, kendimi törpülememle olabilirmiş diyorum. çok dürtüsel ve tepkili olduğunuz zamanlarda veya bu artık bir karakter özelliğiniz haline gelmişse nasıl baş ettiniz, bununla verdiğim savaşı nasıl yenebilirim :(

1. Olmadığını ne biliyorsun? Ayrıca bu ne kadar sığ bir bakış açısı? Zamanında çok mutlu ilişkilerim de oldu bu bir karakter özelliği diyorum. Senelerin getirisi diyorum cevabı görünce "insanlar kolay delirmiyor" dedim gerçekten.

20 haziran 2020 08:40

2. Simdi gel de anonim 1 gibi tiplere fevri olma

20 haziran 2020 08:42

3. Süslü gerçekten öyle. Ben ne kadar çuvaldızı kendime batırmaya çalışsam da böyle tipler var maalesef :(

20 haziran 2020 08:43

4. Bunu anonim 1 icin soylemiyorum ama insanlar da cok tuhaf.bende senin gibiyim nefret ediyorum bu ozelligimden zaman gecip geriye donup bakinca seninle ayni seyleri hissediyorum ama su an icinde olsam yine ayni davranirim sanirim.insan idare edemiyorum,yaninda rahat olmadigim insanla direk iletisimi kesiyorum.aniden cok yukseliyorum saniyeler icinde oluyor dur,dusun,nefes al,ona kadar say filan vaktim olmuyor ki pat kan beynimde. Caresizce soruyu takipteyim

20 haziran 2020 08:48

5. Anonim 3 gel sarılıp ağlayalım :( bu durum artık beni çok yoruyor bu kadar tepkili ve lafı dilinde bir insan olmak. Geri adım asla atmamak çok kötü

20 haziran 2020 08:54

6. ben de oyleyim. insanlar neden terbiyesizliklerine katlanmam gerektigini dusunuyor anlamiyorum. en son 10 gunlugune agirladigim arkadasimi, terbiyesizliklerine, saygisizliklarina daha fazla katlanamadigimdan evden attim. her yerden engelledim, cunku ozurunu bile duymak istemedim. o derece yordu beni. bu insan bir de kac sene once en yakin arkadaslarimdandi. hala da hak ettigini dusunuyorum, ama yerimde baskasi olsa belki icine atardi.

20 haziran 2020 09:07

7. Ben de hala insanlara ve geliştirdiğimiz ilişkilere net cevaplar veremiyorum. Engellemesem de hayatımdan çıkarabilirdim ben de :(

20 haziran 2020 09:18

8. Nasil veremiyorsun? Bence biz cok net mukemmel insanlariz

20 haziran 2020 09:35

9. tek iyi yani su, soru cevapta sevgilisiyle, esiyle falan konusamayanlar oluyor ya, iste oyle seyler benim icin mumkun degil. ben hayatta gelip buraya soru acacak kadar sakin kalamam.

20 haziran 2020 09:51

10. Ay bu ben resmen. Lisedeki kız grubumuzda herkes birbirimin dedikodusunu yapardı son sene nefret etmistim dedim mezun olayım s.ktri cekecegim. Benim gibi dusunen yakin okdugum kız da oyle diyor falan. Neyse efendim ben dedigimi yaptım whatsap grubundan cıktım ne selam ne sabah verdim ama o kız ne mi yaptı? Hiicbirini. Arkalarından konusmaya devam etti ama gruptan da cıkmadı. Sordugumda birkac seye gecistirdi neyse dedim bana ne. Arada koptuk tekrar gorustuk baktım o uyuz oldugu gruptaki kızla bayaa bffler ve beni ilk gördügı yerde sikayet etmeler. Sonuc onu da cıkardım sessiz sessiz hayatimdan. Ama birsey soyleyeyim mi benim suan hiç eski dostum yok bir tane bile eskiden kalma kimsem yok yeni de bir iki tane. Güzel günümde yanımda olacak dogru düzgün insan bulamadim farklı sehirlerdenkaynakli iki arkadasım da gelemedi ama onun etrafı cok kalabalik herkesle süper anlasıyor yalnız degil. Bazen yalnız kaldıgımda hata mı ettim diyorum. Bu arada onu da tamamen cikarmam söyle oldu özel gününde erkenden gidip tüm makyajini sacını yaptım baya da iyiyimdir herkes kuaföre gitti sandı. Tüm gun o kızın dedijodusunu yaptı cünkü erken gelip yardım ederim dedi etmedi sevgilim kızıyor diye. Getirnesi gereken malzemeyi getirmedi geldi güzel kızı kalın sinsiyah bir eyelinerla resmen bok etmeye calıstı baya fesatca yaptı bunu belliydi. O günden sonra bu sözlenen arkadaş herrkesi terzisine kadar paylasıp tesekkur etti o kıza tüm gün yanımdaydın bebegim diye on tane story attı. Ben kendisini pro malzemelerimle insana benzetmistim, pogaca suratını zayıf gostericem diye canım cıkmıstı benim adımı anan olmadı. Ben de sildim heryerdenn oh iyi yaptım. Ahım tuttu herhalde ki coronadan dolayı dügünü iptal oldu.

20 haziran 2020 10:43