hepsiburada ya da trendyoldan apple bir urun alinir mi sizce ? alinirsa hangisinden alinir ? hangisinin satis sonrasi hizmeti daha iyidir ?

(bozulma vs durumunda) ve de guvenilirdir. lutfen su kararsiz suslunuze yol gosterin :(

1. hepsiburada'da da trendyol'da da farklı farklı satıcılar satış yaptığı için hangi satıcıdan aldığınız önemli. hepsi eğer satıcı hepsiburada'ysa sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. farklı satıcıları tercih edecekseniz de puanlarına bakın mutlaka. satıcının puanı yüksekse, yorumları iyiyse yüksek ihtimalle sorun yaşamazsınız.

alacağınız ürünün apple türkiye garantili oluşuna da mutlaka dikkat edin, bazı satıcılar yurt dışından ucuza alıp türkiyede daha uygun fiyatlı satışa sunabiliyor fakat bu durumlarda aldığınız ürün türkiye'de garanti kapsamında olmuyor.

1 haziran 2020 22:59

2. İkisinden de kesinlikle almayin. Trendyol da cesit cesit satici var, elinize sahte urun gecme ihtimali cok yuksek. Hepsiburada icin gecenlerde ekside rezalet basligi acilmisti. Saticisi hepsiburada olan apple tr garantili aiprods satin aliyor yazar ve gelen kulaklik 1-2 hafta icersinde bozuluyor, servise gonderiyor ve servis urunun cok kaliteli bir replika oldugunu soyluyor, buna uygun bir raporla urunu teslim ediyor. Yazar da bayagi hepsiburadayla ugrasiyor, urunun sahte oldugunu ve iade etmek istedigini soyluyor, tabi hepsiburada eksideki baslik tutuncaya kadar 3 maymunu oynuyor. Benim tahminim hepsiburada deposunda bir hirsiz var ve arada bir denk getirip disardan aldigi replikayla, kargoya verilen orijinal urunu degistiriyor. Butun sattiklari airpods sahte olsaydi  simdiye dek coktan fark edilirdi. Cok uzadi ama siz siz olun internetten teknolojik urun almayin, teknosadan, media markttan elinizle alin, 300-400 tl fazla verin gerekirse ama iciniz rahat olsun.

1 haziran 2020 23:11

3. ben zamaninda telefon almistim bu sitelerden. birincisi saticisi mutlaka hepsiburada ya da trendyol olsun. ikinci olarak hepsiburadadan aliyorsaniz kargo firmasi olarak hepsiburadanin kendi kargo sirketini secin. hatta kargonun varis saatini de secebiliyordunuz. evde oldugunuz vakti secin kapida direk acip kontrol edersiniz. diger turlu ben bu sitelerden yuksek meblagli bir sey almam acikcasi. fazlaisyla sansa birakmis oluyorsunuz.

1 haziran 2020 23:12

4. İlk cevaba katılıyorum. Satıcı Hepsiburada olsun ve ürün türkiye garantili olsun. Alternatif olarak amazon Türkiye'yi öneririm. Amazon'dan alışveriş yaparken satıcı Amazon olsun.

1 haziran 2020 23:55

5. süslü ben hep bu tarz satış kanalları üzerinden iphone, ipad, macbook aldım. başka teknolojik cihazlar da alındı aynı şekilde ve hiçbirinde sorun yaşamadım. mesela en son alışverişimde n11 üzerinden gürgençler'den macbook aldım. gürgençler zaten apple premium reseller olduğundan içim rahat şekilde yaptım alışverişi, bir sorunla da karşılaşmadım. dikkatli alışveriş yapılırsa bir sorunla karşılaşmak düşük bir ihtimal bence. ama aman aman bir fiyat farkı yoksa bilindik teknoloji mağazalarını veya apple store'un kendisini de tercih edebilirsiniz tabii ki.

1 haziran 2020 23:57

6. Süslü ben geçen hafta AirPods aldım hepsibıradadan Apple'ın sitesinden de seri numarasını kontrol edip garantisini baslattım suana kadar bir sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim ancak hepsijet ile almama rağmen 1 haftada geldi ancak bayramdı sokağa çıkma yasağı falan vardı

2 haziran 2020 00:00

7. Gittigidiyordan teknosa ya da media markt satıcılarından alabilirsiniz bence

2 haziran 2020 00:31

8. Merhaba susluler. Hepsiburadadan alacaktım ancak suslumuz anlattigi cakma airpods olayindan etkilendim. Trendyolla da gecmiste kotu bir deneyim yasamistim. O yuzden amazon.com.tr uzerinden sizin tavsiyenizle amazonun kendisinden aldim. Tesekkur ediyorum vakit ayirip yardimci olan herkese :))

2 haziran 2020 09:53