herşeye doymuş bir erkek nasıl tahrik edilir?

cinsellik ve seks anlamında herşeye doymuş bir erkek nasıl baştan çıkartılır. masumluk ve seksiliği bir arada istiyormuş. mesela telefonuna nasıl bir mesaj atabilirim. bir hafta boyunca görüşemicez haftasonu yanıma gelecek. o zamana kadar delirsin sürekli beni düşünsün istiyorum. bu konularda o kadar başarısızım ki kızlar yardımınızı istiyorum açık açık değil de alttan alttan kudurtmam lazım yardım :(

1. Doyduysa ne yapsan fayda etmez süslü kendini kandırma

25 kasım 2018 19:46

2. her şeye doymuş olması çok saçma geldi. Biraz tepeden bakan biri mi acaba?

25 kasım 2018 20:12

3. Doymuş derken çok fazla kadınla beraber olmuş. Kısaca istediğini elde etmiş. Sevgilisi varken fuckbuddysi de olmuş. Aynı anda birden cok kadını da idare etmiş vs. Aramızdaki sevgililik anlamında birşey yok takılıyoruz öyle. Ben onun kadar tecrübeli değilim.

25 kasım 2018 20:43

4. biraz bdsm öğretin o zaman süslüm yola gelsin fdsoıfsdf, yemeyiz bu her şeye doydum ayaklarını.

ya iktidarsızdır ya şekilcilik olsun diye böyle diyodur.

çok fazla kadınla beraber olmak, doymak anlamına gelmiyor bence. birlikte olduğunuzda anlarsınız gerçekten olmuş mu olmamış mı

ayrıca gerçek bir tavsiye istiyorsanız eğer bu olay sözgelimi gerçekten böyleyse, kendiniz gibi olun hissettiğinizi yaşayın o iyi hissetsin diye değil o sizi iyi hissettirsin diye uğraşın. eğer sizi iyi hissettirebiliyorsa siz de zaten hisleriniz doğrultusunda aktif bir kadın olacaksınız ve ten uyumunuz da olursa muhteşem bi cinsel hayatınız olur. çok insanla birlikte olmak bunun verdiği hazzı verir mi emin değilim.

25 kasım 2018 20:47

5. Erkekler ne zamandır doyuyor ya varsa da ben görmedim hep aç hep aç hssh

25 kasım 2018 21:12

6. Şuan bir ilişkisi yok. İlişki düşünmüyormuş ama bana flörtümsün diyor bilemiyorum içten içe istiyor sevgili olmak ama hiç güvenmiyorum. Sadece süper ötesi bir ten uyumu var bizde. Bi kac kere seviştik ama ona yetmiyor sanki

25 kasım 2018 21:13

7. Örh ama süslücüm ya istek yapılacak bi konu mu bu?! Seks seks içindir kafası... ama acaba sen de öyle mi görüyorsun aranızdaki ilişkiyi? Bir insan bir diğerini sevince, onda ne görmek istiyorsa onu görüyor böyle istek yapmaya gerek kalmıyor... şöyle ol ama böyle de ol yoksa seni arzulamam.... pöfff, evrenden gerçekten seni sen olarak seven birini bulmanı ve onu bulduğunda bunu hissetmeni diliyorum süslüm!! <3

25 kasım 2018 21:24

8. Amber heard ın syrup da muhteşem bir monologu var kadınlar hakkında onun gibi davranın

26 kasım 2018 01:19

9. türk erkeği ve doymak... ııh bence olmamış.

26 kasım 2018 08:32

10. Hem her şeye doymuş hem de seninle yetinemiyor mu? Teşhis koymayı sevmem ama sorunlu biri..

26 kasım 2018 15:26