her şakanın altında bir gerçeklik var mı gerçekten?

süslüler hayatınızdaki insan sürekli size ters şeyler söylese sonra da ciddi değildim şaka yapıyorum dese ne düşünürsünüz? söylediği şeylerde gerçeklik payı olduğunu mu yoksa cidden şaka olsun diye konuştuğunu mu?

1. Onu tanımaya çalışıyorum. Söylediği şeyler ciddi ise berbaber mutlu olamayacağımı düşündüğüm birisi. Çıkmazdayım süslüler umarım cevap gelir.

4 temmuz 2020 01:49

2. Süslü anlattığınız olayın aynısını ben de yaşıyorum. Bunu maalesef onun şakalarına gülüp geçip, kendim de şaka yapmayarak çözdüm yani ne kadar çözmek denirse.

Ama bu kişi aynı zamanda sevgilim olduğu için başka bir boyut daha oluşuyor. Mesela ben tatile vs gitmeyi seven bir insanım. Ailemden de böyle gördüm. Ama sevgilim amaaan ben bir otele o kadar para vermem diyor. Eğer ben karşıt görüş sunarsam (işte ne için çalışıyoruz azıcık lüksümüz de olmasın mı gibi) hemen şaka yaptım ya diyor. Bunun gibi de sayısız örnek. Yani ciddi olduğuna emin olsam yapamam bu çocukla diyip bırakacağım. Bu şekilde kendimi çok çıkmazda hissediyorum.

4 temmuz 2020 02:11

3. şaka yollu kendi fikrini söylüyor sizin tepkiniz tersi olunca şaka diyip kaçıyo ciddileşmek istemiyor ama fikri ilk söylediği sözde şakalarında gizli gibi

4 temmuz 2020 02:17

4. şaka mı yapmış?! gül gül öldük. ben sıkılırım böyle insandan.

4 temmuz 2020 02:28

5. Ciddi söylemeye g*tünün yiyemeyeceği şeyi şakaya vurup söylediğini düşünürüm. bunun bir tık üst seviyesi de "ben dobra insanım yeeaaa,  içim dışım bir" deyip hödük hödük konuşanlarıdır...

4 temmuz 2020 03:55

6. a5 kesinlikle haklısın. dobra insanım içim dışım bir diyenlerin hepsi hadsiz patavatsız insanlar.

ben lafımı söyliyim ama karşıdaki neden alınıyor ki buna, çünkü ben en iyi en doğru şeyleri söylerim?! mantığında insan yargılayanlardan nefret ediyorum.

ya lafını söyle sen de laf ye. ya da sesini kes, şaka da yapma. pis insanlar ya çok sinirlendim .d

4 temmuz 2020 04:02

7. Hepinize çook teşekkür ederim, haklısınız süslüler bu şaka olayları beni de sıkıyor ama sevdiğim için yine katlanıyordum. asıl sorunum hayattan istek ve beklentilerimizin, istediğimiz yaşam tarzlarının farklı olması. Bu şekilde mutlu olabileceğimizi düşünmüyorum.

Annesiyle tanıştım gayet samimi ve saygılı davrandım. Hatta bir soru da açmıştım bununla ilgili kadın benimle mubatap olmadı bile bit kaç laf sokuşturdu sadece sağolsun. Annesinin tavrına bakıp utanacağı yerde hala annem de annem diyor. Annesi hakkında da sadece iyi bir insan dediğim için sen annemi sevmiyorusuna falan getirdi. Sanırım canım anem diye atlamam gerekiyordu maruz kaldığım tavırlardan sonra. Bu duruma brn tepki verdiğimde de şaka yapıyorum diyor mesela. Haklısınız bu şaka değil. Sadece tepki görünce geri adım atması.

4 temmuz 2020 10:58