her duşta lifleniyor musunuz ?

kışın gün aşırı yazın da her gün duş aliyorum. her duş aldiğimda mutlaka liflenirim birkac haftada bir de keselenirim. ama vücudum o kadar kuru ki acaba liflenmek daha kötü yapıyor olabilr mi bazen sadece sabunlanip cikmak mi lazim acaba

1. Lifleniyorum öteki türlü temiz hissedemem sabununuzu değiştirin bence veya güzel bir nemlendirici bulun.

16 aralık 2020 17:27

2. Anonim 1 havası cok kuru bi memlekette yaşıyorum zerre kadar nem yok su da kireçli olunca hicbir nemlendirici fayda etmiyor su an :( arayışlarım devam ediyor...

16 aralık 2020 17:30

3. Koltuk altı, kasık, popo, ayaklar. Köpüren ürünler yeterince sert kimyasallar. Diğer bölümlere aksa geçse yeterli.

Keselenmek apayrı zaten, ölü deriden kurtulmak da uzun vadede cildi yumoş yapıyor. Ama her gün dizleri, dirsekleri falan yaldır yaldır yıkamaya hiç gerek yok.

16 aralık 2020 17:33

4. Liflenmeden temizlenmiş hissetmiyorum. Muhakkak liflenirim.

16 aralık 2020 17:53

5. Bi yerden dinlemiştim, nasıl saçları her gün sabunlamak saça zarar veriyorsa cilt de aynı şekilde zarar görüyor. Her duşta liflenme sadece yukarıda süslümün saydığı bölgeleri yıkasan yeterli. Hindistan cevizi yağı da kuruluğa birebir. Çok sık kilo alıp veriyorsan çatlarsın hatta ileri vadede çabuk buruşursun. nemsiz bırakma vücudunu.

16 aralık 2020 18:10

6. Sabun yerine sülfatsız bir duş jeli deneseniz?

16 aralık 2020 19:41

7. duşta çıkmadan önce bebek yağı sürün, çok iyi geliyor. duştan çıkınca ıslakken de sürebilirsiniz

17 aralık 2020 01:03

8. Evet süslü diğer türlü duş almış gibi hissetmiyorum kendimi. Benim de cildim çok kuruyordu üstteki anonimin söylediği gibi çareyi bioderma atoderm duş yağında buldum. Her tarafta da öneriyorum:d duş jeli olarak da atoderm serisini kullanıyorum, duştan çıkınca da atoderm cream sürüyorum şu sıralar krem sürmeye üşeniyorum ama duş yağı gerçekten işe yarıyor. Özellikle bacaklarım pul pul oluyordu artık eskisi kadar kurumuyor iyi durumda. Daha önce yves rocherın duş yağını da kullanmıştım çok parfümlüydü ve işe yaramadı. bebek yağı, sarı kantaron yağı gibi bir sürü şey de denedim ama hem o yağlı hissi sevemedim hem de kuruluğu geçirmediler.

17 aralık 2020 01:12