her erkek aldatır mı? bütün erkekler aldatır sözü doğru mu?

bütün erkekler aldatır mı sizce? sadece fiziksel aldatmadan bahsetmiyorum aklından başka kadın geçirmek dahil? bazı erkekler evliyken bile başka kadının hayalini kurabiliyormuş?

1. kadınlar kadar. ayrıca ihanet ettiğim kadar ihanet edildiğimi sanmıyorum. başka biri ile birlikte iken. duygusal olarak başka birine özlem duymak, fiziksel olarak daha farklı birini hayal etmek gibi. let the linç begin

24 ocak 2019 22:25

2. Baya naifsiniz :/

24 ocak 2019 22:25

3. Teşekkür ederim süslüler, tam aradığım cevap değil ama yine de aldım cevabımı sanırım:(

24 ocak 2019 22:28

4. Anonim 4, mükemmelim demedim ki,hiç sevgilim olmadı diye deneyimlerinizi merak ettim. Sorumun sebebi insanları aşağılamak değil bilgi almak

24 ocak 2019 22:30

5. Kadınların ihanet oranı araştırmalara göre daha yüksek. Üstelik benim duyduğum bildiğim kadarıyla gerçekten kadınlar daha çok aldatıyor ama erkek ya kabullenmiyor ya da kadın iyi gizliyor.

Her erkek aldatmaz, ama insanların doğası gereği tek eşliliğin zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. İlişkimiz varken başkasının ne kadar yakışıklı olduğunu düşündüğümüz illaki olmuştur. Sayılırsa al mis gibi herkese genellenebilecek bir ihanet.

24 ocak 2019 22:31

6. hepsi aldatır diyemem ama bence potansiyelleri kadınlara göre daha yüksek ben buna inanıyorum açıkçası. ya da kadınlar süper gizli yapıyor bilemiyorum. ama çevremde aldatan erkek çok var ama aldatan kadın görmedim.

her şey insan için iğrenç durumlar da. ama bazı şeylerde cinsiyetlerin baskın olduğunu düşünüyorum, aldatmak da bunlardan birisi ama bize hiç aldatmayı da denk gelebilir aldatanı da ya da biz de aldatıyor olabilir aldatmıyor da. kumar gibi.

24 ocak 2019 22:33

7. Pardon tam olarak hangi araştırmalar? Kaç kadınla yapilmis, hangi ülkede, hangi yılda, kim yapmis bunu? Afaki şeyler söylemeyin. Hayır soru sahibi süslü her erkek aldatmaz, tıpkı her kadının aldatmadığı gibi.

24 ocak 2019 22:33

8. Teşekkür ederim süslüler tüm cevaplar için.

24 ocak 2019 22:37

9. Ben denkocasıyla aynı iş yerinde çalıştığı halde, kocasını iş yerinden başka bir adamla yıllarca aldatan bir kadına şahit oldum. Hiçte duyulmadı bu olay. Kadınlar bunu çok iyi gizliyor. Erkekler kadınlar kadar bazı şeylerin üstüne gitmediği için ortaya çıkıyor sanırım. Bence herşey mümkün ya birine hatta kendine bile tam anlamıyla güvenmeyeceksin.

24 ocak 2019 23:22

10. Benim sevgilim beni aldatmıştı. Ama her erkeğin aldatacağını düşünmüyorum. Karakter meselesi. Sadece karakteri yanıltıcı görünebilir uzaktan. Yapmaz dersin yapar vs ama her erkek yapar demek her erkeğe gömmek olur o da yakışık almıyor

24 ocak 2019 23:23