her gün ankaradan kırıkkaleye gidip gelinir mi?

süslüler ya ankarada ergoterapi, gıda, kimya mühendisliği, matematik gibi bölümler okuyacağım hacettepede falan ya da kırıkkalede veterinerlik ama her gün gidip gelmeyi düşünüyorum. ne önerirsiniz

1. O şekilde kırıkkale-ankara arası gidip gelen çok var.

1 ağustos 2020 17:37

2. Evet çok var ben de baya araştırdım ama gidenlerin hepsi bıkıp bir aparta yerleşiyor falan diyenler vardı o yüzden tereddüte düştüm

1 ağustos 2020 20:51

3. tek çocuğum annem benden ayrılamıyor o yüzden yurtta kalamıyorum dedimki yine de başvurayım yurda çıkarsa haftada bir iki gün orda kalırım diğer günlerde gelirim ankaraya. ama yurtta da öyle kafama göre takılamam büyük ihtimalle bir gün gel bir gün git yapamam sanırım. kötü havalarda babam bırakacak onun dışında ankamallün önünden kalkan dolmuşlarla gideceğim. burda da saçma sapan bir bölüm okumak cazip gelmiyor hadi okudum okul bitince ne olacak o yüzden kararsızım hala

1 ağustos 2020 23:04

4. arada da babam bırakacağı için benim çok gözümü korkutmamıştı açıkçası araştırana kadar. tabii ki hacettepe ile kırıkkale arasında büyük fark var ama hacettepede okuyabileceğim bölümler belli çok önü açık olan bölümler değil. zor olur biliyorum daha tam araştırmadım ama belki kırıkkale veterinerliğe gidip yatay geçişle ankara üniversitesine geçebilirm diye düşündüm

1 ağustos 2020 23:38

5. ki veterinerliği sene başından beri istiyordum zaten hem de çalışma alanı çok geniş olan bir bölüm. gıda mühendisliğinde ya da ergoterapide kolay iş bulabileceğimi düşünmüyorum. belki 2. veya 3. sınıfta bir arkadaş bulup onunla eve falan çıkarım

1 ağustos 2020 23:41

6. Suslum ben kirikkaleliyim ailem burda yasiyor. Universiteyi de hacettepede okudum. Ben git gel yapmadim. Yurtta kaldim. Ama haftasonlari genelde ailemin yanindaydim. Hafta ici bazen bos gunlerim olurdu kkaleye gelirdim. Calisanlardan surekli git gel yapanlar var yillardir. Ama öğrencilikte git gel zor bence. Calisirken sonuçta alirsin arabani koyarsin benzinini gider gelirsin saatin belli. Ama öğrenciyken toplu tasimayla git gel cok zor olur. Ayrica öğrenci olanin ekstra odevi olur saatkeri belirsizdir. Bir de öğrenciliğini asla yaşayamazsın.

Bir de nacizane o ankamalle gidip geldigimiz otobusler berbat ya. Şoförleri bile askinti oluyor. Bunu gunde 2 kez cekebileceginize emin misiniz?

Kalin mis gibi yurtta hem ogrenciliginizi yasayin guzelce hem de istediginiz zaman 2 saate ailenizin yanında olun.

Bunlarin yanisira hacettepe mukemmeldir. Ama kariyer planlamanizi üniversiteye gore değil ilerde is bulma inkanlarina gore degerlendirin lutfen. Pisman olabilirsiniz.

Kkaledeki universite ortami da baya guzel arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla. Mantikli bi secim yapın lutfeb

2 ağustos 2020 10:10

7. Veterinerlik çok meşakkatli bir bölüm, zorluklarından haberdar değilsen ne kendini ne aileni ne de 1 yılını harcama, çok fazla bırakan öğrenci oluyor.

2 ağustos 2020 10:16