her gün kefir tüketmek ve en sevdiğiniz kefir sorusu?

ben kendim mayalayamıyorum maalesef, marketten hazır alıyorum. takip ettiğim bir gıda mühendisinin önerilerine bakarak başlamıştım tat olarak en sevdiğim içim marka, içinde katkı maddesi yok sanırım ama ille de kendimiz mi mayalamalıyız? bazen de kendime jest olsun diye altınkılıç yaban mersinli alıyorum, şeker olduğunu biliyorum ama tadı hoşuma gidiyor arada sırada onu içiyorum. siz nasıl kefir tüketiyorsunuz?

1. Meyveli kefirler midemi bulandırıyor, sade içiyorum. En sevdiklerimse içim ve altınkılıç. Sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum sanki yediğimiz diğer her şey sağlıklı da kefir kaldı

19 temmuz 2023 17:28

2. Eker'in orman meyveli kefirini cok seviyorum ben denemediysen bir bak süslü

19 temmuz 2023 17:32

3. İçim sade +1

19 temmuz 2023 17:38

4. ben alkılıç ve eker kullanıyorum ama sade tercih ediyorum

19 temmuz 2023 17:57

5. yani işte paketli sonuçta kendin yapıp içeceksen iç her gün deniyor da hem beceremem hem de uğraşamam gibi geliyor sürekli mayalamakla. bir de hazırın tadını çok beğeniyorum. özellikle içim sade. sütaş hiç beğenmedim mesela, altınkılıç eh

19 temmuz 2023 18:15

6. altınkılıç, içim sade içiyorum. kendim yapmaya uğraşamam sağlıklı olduğunu da düşünüyorum.

19 temmuz 2023 18:21

7. eker seviyorum, tüketim süresi daha kısa oluyor sanırım içim'e göre o yüzden tercih ediyorum.

19 temmuz 2023 20:49

8. ben sade kefir alıp evde dolaptaki meyvelerle blenderdan geçiriyorum. buzlukta mutlaka meyve bulunduruyorum. o buzluktakilerle karıştırıp yapıyorum, hem buzlu olduğu için yazın fresh harika oluyor. bazen şeftalili, bazen muzlu karadutlu, bazen kayısılı.. canım nasıl isterse. Size de böyle öneririm süslü. hem direkt meyveli alıp içmektense daha sağlıklı oluyo evde blenderınız varsa 5 dkda oluyo zaten

19 temmuz 2023 22:21

9. Ben meyveli halini bir kere biri aldı diye zorla içmiştim. En sevdiğim altınkılıç sade, diğerleri lezzetsiz geliyor. Bir de tarihi geçse de içiyorum ben sadece tadı yoğunlaşıyor bekleyince. Zararlı olduğunu da sanmıyorum, daha ucuza gelse evde yapardım, bir şeyler mayalamayı çok severim (bira, ekşi mayalı ekmek ve kombucha yapıyorum düzenli) ama kefir sütten daha ucuz (gizlinot: swh)

20 temmuz 2023 01:29

10. Ss market kefirlerini çok severim özellikle orman meyvelileri ama arada bariz fark oluyor mayalama olanlara kıyasla ve mayalama olan daha güzel bence daha yoğun. Market kefirleri bildiğin danino yoğurtları gibi oluyor marka fark etmeksizin. Sade içmeye çalışın market kefiri alacaksanız da. Bulursanız sütas kaf kefir alın evde yaptığıma en yakın tatta olandı sütaşınki. Bu arada evde yapılandan daha çok verim aldım vücudum açısından ve daha tok tutuyor. ayrıca kedim bile çok severek içiyordu.

20 temmuz 2023 02:26