her kullandığınıza/aldığınıza göz diken görümce ? yaptığımı yapar mıydınız?
biz eşimle farkli sehirde yasiyoruz onun ailesinden, haliyle gittiğimizde 1 haftaya yakın kalıyoruz. esimin kız kardesi her gittigimde yanıma aldığım şampuan, saç kremleri, parfüm, cilt bakım ürünleri, makyaj malzemelerini sürekli denemek istiyor beğenince de istiyor, veriyordum hep bende. ergenlik çağında bu yuzden fazla meraklı bu dönem. ben bilgi veriyordum ürün tavsiye ediyordum, denemesi için izin veriyordum. ama artık bu durum hem hijyen hem maddi olarak beni zorlamaya basladı. yani kazandığım parayı da 16 yaşındaki çocugun eline chanel, shiseido vb. ürünlerimi bayılmak için kazanmıyorum.
bu defa kullandığım çogu urunu de seyahat için kullanilan şişelere doldurdum 1-2 hafta yetecek kadar. ayıp olur mu normal karsilanır mi yoksa?
makyaj malzemelerinden de lykd, bee beauty, essence markalı ürünler aldım sirf oraya kendiminkileri goturmemek için. en azından isterse, içim yanmaz verdigim paraya diye düşündüm. net sınır çekmek istemiyorum eşim bozulur diye. siz olsaydınız ne yapardınız?