her telefon konuşmalarınız sonunda sevgilinize 'seni çok seviyorum' diyor musunuz?

merhaba süslüler. sevgilimle 5 yılı aşkındır birlikteyiz. her telefon konuşmamızda seni çok seviyorum diyip öyle kapatmamı bekliyor. bazen unutuyorum yada ufak bir şey sormak için falan araşıyoruz 10 saniyede konuşsak sonunda 'seni çok seviyorum' demeyince üzülüyor. sonra da mesaj atıyor. neden söylemedin aşkım diye :d:d hayır 17-18 yaşında olsa tamamda 24 yaşına gelmişsin be adam buna üzülünür mü? sizde nasıl ilerliyor bu işler? sizde her telefon konuşmanızdan sonra 'seni çok seviyorum', 'sana çok aşığım' tarzında şeyler söylüyor musunuz süslüler? yoksa benim adam mı değişik anlamadım:d

1. Benim sevgilim de seni seviyorum diye kapatır genelde. Bazen de ben derim ama genelde o yapar bunu. Diyemeyecek ortamda olduğumu biliyorsa gıcıklığına hadi sen de desene der. Ama hiç söylemedin vs demedik. Eskiden ben de utanıyordum artık o kadar utanmıyorum.

27 eylül 2018 12:03

2. on saniyelik görüşmede bile istese ben boğulurdum açıkçası, biraz alan bırakmak lazım karşıdakine. benim eşim sürekli söyler, ben duygum içime sığmayıp taştığında anca söylerim. o bu konuda paylaşımcı, ben daha nemrut. ama şikayet etmez, zorlamaz ya da bunaltmaz beni bu konularda. sevdiğini söylemeden de hissettirmenin bir sürü yöntemi var çünkü.

27 eylül 2018 12:10

3. EVET ya söylenemeyecek ortamda oluyor mesela ama illa ki bekliyor. anlamı kalmıyor ki böyle de. günde 4 kere falan konuşuyoruz telefonda her seferinde seni seviyorum demek artık sakız gibi oluyor ağzımda. onada söylüyorum ama içim rahat etmiyor öyle diyor.

lütfen yanlış anlamayın amacım sevgili yarıştırmak veya benimki çok seviyor sizinki sevmiyor demeye getirmek değil, bizde böyle oluyor ve ben bu durumdan pek memnun değilim o yüzden sizde nasıl diye sormak istedim. normal midir diye

27 eylül 2018 12:12

4. Bence bir değer kaybı olmuyor. Yani o an çok duyguyla duygusallıkla söylenen seni seviyorum ile telefonda söylenen ayrı olduğu belli oluyor.

Ben kullanıyorum ve seviyorum bunu da.

27 eylül 2018 12:14

5. sevgilimi tabiki seviyorum çok seviyorum hemde sevmesem bunca yıl boyunca birlikte olmazdım zaten. ama 10 saniyelik telefon konuşmasının sonunda dahi beklediği için unuttuğumda dahi üzülüyor böyle olunca benimde içim kalıyor. zaten söylüyorum hep. sadece sizlere de sormak istedim sizde nasıl gidiyor diye.

27 eylül 2018 12:18

6. Ben de kullanırım normalde ama bir şey sormak in arandığında bence de lüzumu yok. Yani denilebilir ancak demedin diye trip atılmaz. Ben bazen o kadar acele arıyorum ki ya da o merhaba bile demeden "aloo ahmet böyle böyle bir şey vardı o neredeydi işim acil de?" gibi sorup cevabı alıp "tamam sağol canım"deyip kapatabiliyorum. O da yapıyor bazen. Burada niye bana bunu demedin diye trip atsa ben de boğulurdum.

27 eylül 2018 12:25

7. ay biz bunu hiç yapmıyoruz hiç söylemiyoruz da iki yıl oldu ilk iliiişkim okuyunca vay be dedim.

27 eylül 2018 13:11

8. Yaşlar tutsa benim erkek arkadaşımı anlattığınızı düşünürdüm...

27 eylül 2018 13:44

9. 12. anonim; çok sık olmaması daha iyi aslında:)

13. anonim; aynı durumdayız demek :)

27 eylül 2018 13:54

10. öyle ölmem ya füze falan atın son anonim. sıkıldım demiyorum. fazla geliyor diyorum. lütfen okuduğumuzu anlayalım. lütfen.

27 eylül 2018 16:39