herkesin yüzü asimetriktir deniyor da?

ünlülerin gözleri falan asla fark edilecek düzeyde bir boyut farkına sahip değil mesela. normal insanlarda dikkatli bakınca fark edilebilen asimetriler ünlülerin çoğunda neden yok? yüzleri kusursuza yakın derecede simetrik mi yoksa işlem vs mi yaptırılıyor?

1. asimetrinin derecesiyle alakalı, kimisinin çok az asimetrik belli olmayacak derecede, kimisinin de bariz asimetrik (malesef dahil olduğum kategori:)

28 kasım 2023 20:11

2. süslü benim bi kaşım kalkık, kavisli. işte gözüm badem gibi. diğer taraf güdük kaş, yusyuvarlak göz.... gerçekten iki taraf o kadar farklı ki. keşke benim de simetriğe yakın olsaydı :(

28 kasım 2023 20:15

3. yok herkeste var, sadece ünlüler güzel olduğu için göze çarpmıyor :d kristen stewartın bi kaşı bi metre yukarda mesela ama kötü durmuyor. benim çok hafif yukarda ucubeye benziyorum wkdnwjw

28 kasım 2023 20:18

4. normal dışı bir fiziğe sahip oldukları için ünlü oluyorlar zaten.

28 kasım 2023 21:44

5. her ünlü öyle aşırı güzel olmuyor ama sonuçta. bir şekilde çoğu gözümüze batmıyor evet ama dünyalar güzeli olduklarından değil her zaman

28 kasım 2023 22:40

6. aşırı güzel olmayan dediğiniz türk ünlüler, genelde çogu estetik yaptırmış oluyor zaten, yabancı ünlüler doğal güzel oluyor.

28 kasım 2023 22:48