hiç ünlü olmak ister miydiniz?

türkiye’deki dandik ünlüler gibi değil ama mesela. taylor swift, beyonce, meryl streep, hugh jackman, rihanna, kylie jenner gibi global, dünyaca tanınmış ünlüler gibi. sahip oldukları servet, varlığından bile haberdar olmadıkları binlerce insanların onların hayranı olmaları, her adımlarının olay olmaları. ben önceden hiç böyle şeylere takılmazdım ama tam tersi olması gerekirken yaşım ilerledikçe ünlü olmaya heves eder oldum. siz de böyle olmak ister miydiniz, istemez miydiniz?

1. İsterdim. Zengin dertlerim olurdu, instagramda post paylaşıp magazine düşerdim filan...

21 haziran 2019 22:47

2. hayır. tech girişimcisi naval ravikant en güzel zenginlik anonim olandır diyordu geçen, çok haklı. zengin olmak isterim, ancak bunu bütün dünya bilsin, yaptığım her hareket izlensin, hakkımda konuşulsun istemem. gizlilik iyidir.

21 haziran 2019 22:55

3. Ben istemezdim ya. Zengin olmak tabii ki isterdim ama ünlü olmak hiç mi hiç istemezdim. Olacaksam da madam curie, frida kablo falan gibi manalı bir ünüm olsun isterdim. Bundan elli yüz yıl sonra o yazdığınız isimleri de hatırlayan bile olmayacak.

21 haziran 2019 22:55

4. *kahlo

21 haziran 2019 22:56

5. Tanınmayan çok zengin biri olmaktansa tanınan daha az zengin biri olmayı tercih ederim. İlgi odağı olmak, insanların benimle ilgilenmesi hep hoşuma gitmiştir. Bence çok daha keyifli ve tatmin edici.

22 haziran 2019 00:03

6. tabii isterdim. aynen dediginiz gibi cocukken bunlara hic heves etmezken  ben de su an unlu olma hevesini anliyorum. en az caba en buyuk getiriye bu unluler sahip. ha ilk tercihim cok zengin bir adamin kizi olmak olurdu, ikinci tercihim de unlu olmak olurdu. un icin zengin adamlarla yatip kalkan biri olmak istemezdim, ama mesela taylor swift hem aileden zengin hem kendi zengin. oyle bir unlu olmak isterdim.

22 haziran 2019 09:51