hiç arkadaşım yok, ne yapabilirim?

hiç arkadaşım yok dışarıda buluşmalık, ne erkek ne kadın. çok yalnız hissediyorum. benim gibi olan var mı?

1. hiç arkadaşım olmadığı gibi haberleştiğim akrabam filan da yok. telefonu yalnızca annemle konuşmak için kullanıyorum. onun dışında telefonum bile çalmaz bırakın dışarıda gezecek arkadaşa sahip olmayı.

30 haziran 2022 11:48

2. Benim de dışarı çıkıp bir şeyler içeceğim arkadaşım yok. Sevgilim yetiyor ya napalım...

30 haziran 2022 11:58

3. Aynen sendenim suslu. Hic arkadasim yok. Cikip gezip dertlesebilecegim. Herkes evlendi yada tayini cikti. Kaldim bi basima.

30 haziran 2022 12:17

4. Nence yalnız olanlar birbiriyle arkqdas olsun ayni şehirde olanlar buluşsun

30 haziran 2022 13:45

5. benim de böyle.dert yarıştırıyor gibi olmayayim benimki biraz daha yıkık sosyal medyada içerik üreticisiyim cok fazla begeni mesaj varken gercek hayatta görüşeceğim hiç arkadaşım yok :(  ben bu yalnızlıkla barışmaya başladım kendimi geliştirmeye çalışıyorum, kendimi sorguluyorum. galiba fazla vericiyim; hediyeler,hesap ödeme,işlerine koşmak.. ve bu sanki dışarıdan muhtaç enerjisi yansıtmış.ben onlara verdikçe arkadaş olmuşlar.kimseyi suçlamıyorum tabi sonuçta kendi iradem fakat insanlar almaya çok alışıyor bir kere verme suçlayıp mesafe koyuyorlar.bu benim değersiz ve yetersiz hissetmemle ilgiliymiş. yalnızlığa kötü anlam yüklemeyip alıştıkça sanki yeni kapılar açılıyor gibi geliyor bana.yani umarım öyledir:)

30 haziran 2022 15:42

6. sözlükte defalarca kez arkadaş edinmek isteyenler için discord grubu kuruldu, onlarca kişi katıldı ama max 7-8 kişi konuştu o da ara sıra. asla sohbet dönmedi. yalan mı söylüyor bu insanlar anlamıyorum ki...

30 haziran 2022 19:37

7. telegram acın arkadas olalım kızlar :(

30 haziran 2022 19:58

8. İstanbuldaysan olalım arkadaş. Hiç arkadaşım olmadığı zamanları hatırlıyorum ve empati yapıyorum da hiç hoş değildi. Kimsenin aynı durumda olmasını istemem

30 haziran 2022 20:54

9. Bir şekilde arkadaş edinmek için ortamlara katılmanız lazım süslü, yani en yakın arkadaşınız olmasalar bile oturup kahve içip kalkabileceğiniz, bir yerlere davet edebileceğiniz birileri illaki olacaktır.

1 temmuz 2022 09:45