hiç bi tanıdığınızın önerdiği biriyle görüştünüz mü? bi nevi görücü usulü tanışma gibi? varsa anısı olan yazabilir?

yakında bu tarz bi görüşme yaşayacağım sanırım bana da tecrübe olur

1. oha a2 dızzoya bak sen klasik tercih edilmeyince çirkefleşen erkek

31 ağustos 2021 00:37

2. A2 ya aslında benim de biraz benzer hikaye adamın annesi beni beğenmiş ortak bi tanıdığa söylemiş. Ama ben facebooktan kaynana adayının fotoğraflarına baktım. Kadının tek çocuğu olmasına rağmen kendisi, eşi, oğlu ve bir kız (?) ile evde yemek yerken fotografları var facebookta. Büyük ihtimalle adam önceden uzun bi ilişki geçirdi vega nişan yapıp ayrıldı. O fotoğraf yaşlı bi kadın olduğu için unutuldu kaldı. Ondan sonra aşka küsüp kimseyle evlenmeyi düşünmüyorsa annesi kız arayışına girdi gibime geldi. Ben de böyle bir şeyin içine dahil olmak istemediğim için olmaz diyeceğim ama kadını kırmak istemiyorum.

31 ağustos 2021 00:45

3. Görüşme aşamasına gelmedim mesajlaştım, hödüğün biri oldugu icin bi kahve içmelik vaktimi bile harcamak istemedim :)

Yine aracı olan kişiyle olmayacagını söyleyip birimiştim.

31 ağustos 2021 00:59

4. bende görüşmedim ama mesajlaştım. Teyzem sağolsun sürekli darladığı için mecbur kalmıştım. lisans okuduğumu, yl istediğimi duyunca yazmamaya başlamıştı. Bende ilgisizliğe hiç gelemem hadi bye demiştim. Kendini ezik hissettiyse demek. :)

31 ağustos 2021 07:26

5. Ay benim bu konuda çok tecrübem var ya.

Bir tanesini teyzem bulmuştu, adam bayağı bana seks hikayelerini anlattı ve sapik bir tipti.

Bir tanesini diğer teyz buldu. Galericiydi ve tam bir kekoydu.

Bir tanesini arkadaşımin ablası bulmuştu annesiyle yaşayan 35 yaşında bir dikili ağacı olmayan, sorumsuz bir tipti.

Bir tanesi aşırı takıntılı bir tipti.

Bu kadar deneyimden sonra evlenecegi insanı kendi bulamayan bir erkeğin sagliksiz olduğuna kanaat getirdim. Ya çok tutucu ve takıntılı oluyorlar, ya sorumsuz, ya da hasta.

31 ağustos 2021 09:30

6. Görüştüm süslü bu hikayeyi benim için travmatik olduğu için ben ve ailemden başka kimse bilmez:( çok saygı duyduğumuz iş adamı bir aile dostumuz aracılığıyla beni birisiyle tanıştırmak istediler önce dalga geçtim ne diyorsunuz siz ya diye, sonra çocuğun isim soyismi aratıp stalka başladım. Oha çocuk cok yakışıklı kaslı maslı bir tip kariyer desen var, benim önünden geçemediğim bir okuldan mezun. Allah Allah bu zamana kadar neden bulamamış ki imkansız dedim. Bizim durumumuz fena değildir, babam bulunduğumuz ilde saygın bir insandır,  ama çocuğun ailesinin baya holdingi var hani bunda bi bokluk olduğunu düşünsem de Kezban ruhum durmadı kendi kendime hayal kurmaya başladım böyle bir de merak var tabi. Tamam dedim bi heyecan süslendim püslendim gittim buluşmaya. Çocuk benden önce gelmişti ve gerçekten su gibiydi yani para versem öyle bi çocuk benimle oturmaz belki. Konuştuk muhabbet ettik çocuk biraz egolu ya da benim cok segment üstüm olduğundan bana öyle geldi belki. Başta biraz gerildim ama beni beğendiğini de hissettirdi bana  "aile dostu aracılığıyla tanışıyoruz diye cok önyargılıydım karşımda senin gibi birini kesinlikle  beklemiyordum, kendimi şanslı hissediyorum" falan dedi ama diyorum ya bi bokluk var kesin olamaz yani. Sonra ertesi sabah aile dostumuzdan bir telefon "kızım cok özür dilerim ben durumu bilmiyordum, bu çocuğun 7 yıldır görüştüğü birisi varmış, ailesi istemiyormuş o yüzden başkasıyla evlendirmek istedikleri için çocuğu zorluyorlarmış, ah bilsem görüştürürmüydüm sizi cok mahcup oldum sana ve ailene karşı" tarzı bir muhabbet. Yıkıldım tabi.  O gün bu bende travmadır suslum ailecek tövbe ettik bu işlere.

31 ağustos 2021 11:25