hiç bir sebep yokken eşinin ailesini sevmeyen var mı?

bir sebebi olmamasına rağmen hatta iyi kalpli insanlar olduğunu düşünmesine rağmen elinde olmadan sevmeyen, gitmek istemeyen, görüşmek istemeyen var mı aranızda?

1. ilk zamanlar ben de öyle hissediyordum biraz da etrafın dolduruşundan kaynaklanıyor (erkek tarafı hep kötüdür) öyle bir şey olmasa bile kötülük görecekmiş gibi hissediyordum (annem hep babamın tarafından çekmiş beni de dert ortağı görmüştür bu yüzden de olduğunu düşünüyorum) zamanla olgunlaştıkça hem ilişki hem de kendim, törpülemeye çalıştım kendimi. şimdi daha normal bakabiliyorum.

3 ocak 2022 16:16

2. Her şeyin bir sebebi vardır.

3 ocak 2022 16:23

3. Ben ilk başta annesinden hoşlanmadım ama kendime de kızıyordum ortada birşey yok neden diye ama hissediyormuşum demek ki, aslında 6. His dediğimiz şey de bu yani öyle mistik bir durum değil, anlıyorsun birşeyleri geçmiş tecrübelerinden dolayı, bi bakış, imalı bir laf ama elinde tam bir kanıt net bir durum da olmuyor ama zamanla açığa çıkıyor, durup dururken değildir o vardır illa bi nedeni şimdi anlamasanız da ilerinde fark edersiniz

3 ocak 2022 16:29

4. ecnebilerin dediği gibi: trust your gut