hiç dostum yok bazen bu duruma çok üzülüyorum?

kendi kendime yetiyorum ama bazen insan bir dosta ihtiyaç duyuyor. bir seyler anlatabilecegim oturup kahve icebilecegim kimsem yok. sizin de böyle mi? gerçek dostluk gerçekten var mi?

1. üzülme herkes nankör ve çıkarcı. ya da kıskanç ve fesat.

28 ekim 2019 22:20

2. Benimde süslü üzülme. Sayısız fesat insandan sonra herkesi hayatımdan çıkarttım, huzurluyum.

28 ekim 2019 22:28

3. Ben öyle degilim süslü. Ben öyle degilsem benim gibi olmayanlar da vardır ama karşıma cikmiyorlar. Ben de iyilik meleği degilim tabi ki ama etrafimdakiler gibi de değilim. Tek yol galiba onlar gibi bencil olmak.

28 ekim 2019 22:29

4. Okuyorum suslu ama siniftan anlasabildigim kimse yok. Yanima gelip konusanlarla da karakter olarak uymuyorum enerjimi düşüruyolar

28 ekim 2019 22:30

5. Benim de sonu hep b.ka sarıyor. Bir insanı kırmamak için 2 kere düşünüp konuşuyorum ama hiç karsiligini alamıyorum. Şaka yapıyorum diye bir anama küfretmedikleri kaldı ben de yol veriyorum açıkçası. Sınırı ayarlayamiyor bizim milletimiz bence

28 ekim 2019 22:33

6. süslü biraz özel olacak ama hangi şehirdesin?

28 ekim 2019 22:52

7. Kocaeli

28 ekim 2019 22:54

8. Bundan 8-9 sene önce çevremde o kadar çok insan vardı ki yalnız kaldığım bir an bile olmazdı. Sonra zamanla insanların gerçek yüzlerini, fırsatçılıklarını, kendi çıkarları için seni nasıl sattıklarını gördüğüm zaman elemeye başladım çevremde ki insanları. Bir de önceden yaptığım bir hata vardı. Herkesle hemen samimi olur, özelimi paylaşırdım. Farkettim ki senin acını sana karşı kullanıp, sevincini çekemiyor bazı insanlar. Böyle insanları direk çıkardım hayatımdan. Zamanla tahammülsüzleşmeye başladım. Şu an liseden 2 arkadaşım var, 5-6 ayda bir ancak görüşürüz. Üniversiteden 2 arkadaşım var, ayda bir görüşürüz. Ama onlarla bile bir mesafe içindeyim. Zamanla tecrübe edinerek  kendimi de tanıdığım için aramda her zaman bir set vardır. Hiç arkadaşsız olur mu dersen olmaz ama olanla da arada ki mesafeyi iyi ayarlamak lazım. Çünkü zamanımız insanının haddini bilememe problemi var.

28 ekim 2019 23:38

9. Komekte kurslara gitsene süslü. Özellikle dil kursları kaynaşmaya müsait