hiç erkek arkadaşı gay olduğunu itiraf eden oldu mu?

ben gerçekten şu an şok yaşıyorum süslüler. itiraf etti. şu an tüm yaşadığımız şeyleri düşünüyorum.

1. Ben yaşamadım ama bir arkadaşım aileleri tarafından tanıştırıldığı anlaşıp nişanlandığı nişanlısını sevişmek için zorlayınca çocuğun itiraf ettiğini söylemişti. Sonra nişanı attı tabi. Bu arada 5-6 kez görmüş oturmuş muhabbet etmişimdir aslaaaaa aklıma gelmezdi. Kerimcandan falan konu açılsa linçlerdi.

28 nisan 2020 18:54

2. Ay evet aynı böyleydi. Top mop derdi. Allahım şu an acayip oldum ben de. Görse kimse gay demez zaten. kadınlardan iğrendiğini söyledi.

28 nisan 2020 18:57

3. Ortaokuldaki tek arkadaşım bir erkekti ve lisede de ayrılmadan birlikte okuduk. Lise 2deydik galiba bir gün okul çalkalanıyor. Arkadaşımın üzerine yürüyüp sıkıştırmıslar "i*ne misin l*n sen" diyerek. Biraz da hirpalamislar. Rehberlik hocasinin yanindayken itiraf etmisti o gun onun icin cok zor bir gundu. Ileride yasadiklari da bir o kadar zor oldu. Ailesi okuldan aldi, hastalik oldugunu kabul ettirmeye calisip zorla psikiyatri seanslarina goturduler vs. O zaman hep onun yaninda oldum ve hiç bir zaman destegimi eksiltmedim. Simdi ailesinden ayri bir sekilde hayatini istedigi gibi yasayan bir insan. Evet sasirmaniz normal ama onun hayati her daim zor olacak bu ülkede olduğu sürece. Ona destek cikin.

28 nisan 2020 19:03

4. Süslüm destek olmasına olurum o problem değil. Aile açısından da hastalık denir ki ailesine bahsetmeyecek hiçbir şekilde. Ben gerçekten üzüldüm uzun bir ilişkiydi çünkü.

28 nisan 2020 19:07

5. A6 süslü kimseyi inandırmak için çaba gösteremem. Ben yaşadığım şeyi biliyorum.

28 nisan 2020 19:08

6. Benimkisi biseksüel olduğunu itiraf etmişti seni anlayabiliyorum istersen mesaj atabilirsin

28 nisan 2020 19:09

7. Bu ülkede gayler yokmuş gibi konuşmayın bu arada a6.

28 nisan 2020 19:09

8. Darkeyeselonor size iftardan sonra kafamı biraz toplayıp yazmak istiyorum ölüp kalmazsam

28 nisan 2020 19:10

9. Anon 6 duygu asenanın paramparça isimli bir kitabı var okumanı öneririm. Gay erkekler bu ülkede evlenmeye zorlanıyor aileleri tarafından. Murat övünçün bile 20 yaşında oğlu var.

28 nisan 2020 19:12

10. Ah suslu simdi anladim. Sevgili olarak birlikte oldugunuz birinden bahsediyorsunuz siz... iste buna ne desem bilemedim.

28 nisan 2020 19:13