hiç kendisini aldatan kadına geri dönen erkek arkadaşlarınız oldu mu, gerçekten çok sevdikleri için mi bunu yapıyorlar?

ve böyle bir çift gördüyseniz şu an hayatları nasıl?

1. Babam var. annem yillar once psikolojik yonden iyi olmadigi bir donem (o zaman farkinda degildik) kendine sanal ortamdan birini bulup bosanmaya kalkmisti. Hic yuzyuze bulusmamislar ama uzun bir sure konusmuslar. Fiziksel bir durum yoktu yani ama sonucta aldatmaydi. Babam bosanmayi kabul etmedi ama evleri ayirdilar. Ben de babamla birlikte gittim. Basta cok tepkiliydik sonra aile terapisi vs surecleri oldu. Annem epey bir pismanlik cekti. Benim de sirt cevirmem de etkili olmus olabilir. Sonunda 1,5 senelik bir ayriliktan sonra baristilar. Bu olayi ucumuz disinda yakin cevremizden kimse bilmiyor. Yani ayriliklari biliniyor ama sebebi bilinmiyor. Babam hem cok sevdigi icin hem annemin psikolojik durumunu onceden farketmemenin vicdan azabindan hem de benim kotu etkilememden baristi diye dusunuyorum.

4 eylül 2021 20:13

2. 3 yıllık ilişkileri varken erkek kişisi aldatıldığını öğrendi. 8 ay ayrı kaldılar. kızın tek mesajıyla geri barıştı. 1 sene içinde de evlendiler. evlilikten 3 ay sonra başkasıyla mesajlarını yakalamış, şu an yine ayrılar. boşanma davası açmadığına göre yine barışacak. neden diye soramıyorum da. seviyorum diyor. gerçek sevgi bu mu yoksa alışkanlık mı bilemiyorum.

4 eylül 2021 20:13

3. 2 arkadaşım da sevgililerini aldattı, erkekler barıştı affetti sonra biri tekrar aldattığı için diğer arkadaşım da artık sevmediği aldattığı kişiyi sevmediği için ayrıldı

4 eylül 2021 20:25

4. a1 aslinda babanizin bu sekilde sans vermesi ve evlilik terapisi istemesi cok guzel. sizinkinde psikolojik sorun faktoru varmis o yuzden tolere edilmis olabilir.

a2 adam cok mu seviyordu ve o kizdan daha iyisini bulamayacak bir tip miydi?

4 eylül 2021 20:31

5. a3 cok ilginc gercekten. seven erkekler aldatilmayi tolere ediyor sanirim

4 eylül 2021 20:33

6. aciz oldukları için bunu yapıyorlar

4 eylül 2021 20:43

7. Benim arkadaşım defalarca barıştı kızla. Ve evet çok seviyordu ama bi yerden sonra artık ruhsal olarak çöktüğünü fark etti geri dönüşsüz ayrıldı. Kız başka sevgililerle oldu ama her boşa düştüğünde arkadaşımı yoklamaya devam ediyor. Arkadaşımınsa psikolojisi hala düzgün değil kimseyi sevemiyor ilişki yaşayamıyor.

4 eylül 2021 20:44

8. a5 güzellediğin kadınları övmek için başka bi şey bul boş boş konuşmuşsun.

4 eylül 2021 20:46

9. bir tanidigimin psikolojisi hic iyi degil. ailesi tarafindan sokaga atilmis, buyuk annesi buyutmus vs. neyse kiz arkadasi icin baska ulkeye tasinip master yapti. kiz arkadasina bu sirada yeteri kadar ilgi gosteremeyince kiz arkadasi bunu aldatti. bu da kizi terk etti. 2 sene vs vucut calisti, sosyallesti, sansini baska kadinlarla denedi, ama istedigi gibi birini bulmanin zor oldugu ve yalnizligin cok buyuk bir problem oldugu bir ulkede yasiyoruz. iyi birini bulamadi, birsure sonra depresyona girdi. kiz arkadasina geri donmeye calisti, ama kiz arkadasi yeni sevgilisiyle eve cikmisti ve reddetti. tanidigim kisinin psikolojisi biraz daha duzgun olsa ya da daha duzgun insanlardan olusan bir ulkede yasasak eski kiz arkadasina donmeye calisacagini zannetmiyorum. baska ulkelerde, baska insanlarla bu olay yasanmazdi en azindan. dedigim gibi tanidig kisi ciddi problemleri olan, bu nedenle yanasmaya calistigi 1000 kisiden tarafindan da reddedilmis biri.

5 eylül 2021 05:02

10. ss inan ki bahsettiğim kişi dikkat çeken bir erkek. bir ortama girildiğinde insanlarla iyi anlaşır muhabbeti kültürüyle etkiler. birçok arkadaşı da var. başka insanlarla tanıştırmaya çalıştığımız dönem de olmuştu. asla istemiyor. çok aşığım diyor. çok yakın kız arkadaşımla bu konuyu konuşurken çocuğun tek sorununun cinsel olabileceğini düşündük... başka bir şey aklımıza gelmiyor.

5 eylül 2021 11:22