hiç sizden önce ya da sonra başka bir kıza çok çok çok aşık olmuş bir sevgiliniz oldu mu?

başka bir kıza çok aşık olmasıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? bunu farkedip ayrıldım, hala ona aşık ve birlikteler. nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. ben neden hayatta öyle sevilmedim diye üzülüyorum. gördüğüm en gerçek aşk hikayesi onların. yaşım da büyük. kalp kırıklığımı geçiyorum ya böyle bir şeyi ben hiç yaşayamazsam?

1. Oldu beni terk etti kızın ilişkisi vardı bittikten sonra kızla flört ettiler ama kız yine başkasıyla sevgili oldu

2 kasım 2021 16:04

2. Zaten başka birine çok çok aşık olabildiyse ve size olmadıysa bu sizin birbiriniz için doğru insanlar olmadığınızı göstermiyor mu. Yani üzülecek ne var onu anlamadım 😂

2 kasım 2021 17:32

3. Soru sahibinin esas derdi ben neden bi başkası tarafından böyle sevilmiyorum sitemi kızlar. Ki çok haklı bence de. Gerçekten bağlanıp aşık olduğum adam eski eşine hala aşıktı. Zaten birlikte yaşadıkları evde, birlikte kullandıkları eşyalarla oturuyo olması unutmasını daha da imkansız hale getirirdi. Bunu söyledim ama umursamıyorum dedi. Sen onu külahıma anlat. Artık bu durumla başa çıkmaya çalışmıyorum akışına bıraktım çünkü Hala daha seviyorum 3 senedir hayatımda olmamasına rağmen. Keşke hayatım olsaydı tabi orası ayrı mesele

2 kasım 2021 17:49

4. çok kalbim kırılsa da eski ilişkimle iç hesaplaşmamı bitirdim. şu anki sorunum birinin birini nasıl sevebileceğini gördüm. maalesef ki bu kişi beni sevmesini istediğim biriydi. o böyle bir aşkı yaşadı. ama ben hala yaşayamadım ve artık o tarz tutkulu bir aşk olur mu merak ediyorum, ya da neden benim başıma gelmedi. o tarz bir adam başkasına çok aşık olup da bana olmadı. kimse bana öyle aşık olmadı. nedenini merak ediyorum.

2 kasım 2021 18:09

5. Ss aşk planlanan bir şey değil ki, sordugun sorularin maalesef hiçbirinin net bir yanıtı yok. Şans, kader, tesadüf...hangisini secmek isterseniz

2 kasım 2021 19:23