hiç sizi çok seven birinden ayrıldınız mı?

yaptıysanız nasıl yaptınız susluler

1. eski sevgilime sormak lazım :(((

4 temmuz 2020 19:52

2. ayrıldım,bomerang gibi ben ittikçe hep geri geldi.ayrılmak istiyorum dedikçe ayrılamayız dedi.en son gurur yapması için 2-3 cümle söyledim ve bitti.her zaman tek kişinin sevgisi yetmiyor...

4 temmuz 2020 19:59

3. Beni çok seven biri vardı ilk aşkıydım ama hiçbir zaman onu o kadar sevemedim maalesef bende ilk aşkıma aşıktım penelıxırjrf böyle güldüğüme bakmayın 2 yılın 5 ayında sadece sevgili olmayı denedik yapamadım .biraz garip bir kişiliği vardı nasıl diyeyim kötü anlamda demiyorum biraz yüzsüzde ben yazmayı kesiyordum,habire yazıyor ya da evin önüne geliyor ,o dönem staj yapıyordum staj yaptığım kurumun önüne geliyordu. ben ona arkadaşça yaklaşıyordum ama o istemiyordu en sonunda patladım .onu istemediğimi ,başkasına aşık olduğumu, onun beni takıntı yaptığını ,hastalıklı bir aşık olduğunu vs söyledim o da en sonunda bıraktı .her yerden falan engellemiştim bu arada yani bazen sevilmek güzel bir şey ama duygun yoksa boş.

4 temmuz 2020 20:01

4. anonim 7 başlarda sveiyor muydun? yaslariniz kac ve nasıl fark ettin :(

4 temmuz 2020 20:05

5. bana hayatı zindan eden, aşağılayan birisiyle beraberdim senelerce. annesi ile beraber beni sürekli itin götüne sokmadıkları kalırdı. ne yol yordam bilirdim ne oturmasını ne kalkmasını. yani onlara göre öyleydim. kendi doğruları vardı ve sürekli alay konusu olurdum. sonra birgün aradım ve bitirdim. çünkü aşk kalmamıştı bende, ama onda vardı. ben bitirdikten sonra hiç aramadı sormadı. ne yapıyor bilmiyorum umarım kendisine göre birini bulmuştur.

4 temmuz 2020 20:13

6. anonim 9 iyi yapmışsın suslu boyle bir seu olsa bir an düşünmem ben de ama boyle bir durum söz konusu degil hic :(

4 temmuz 2020 20:16

7. Benim de böyle bir ilişkim olmuştu 22-24 arası, zar zor bitirdim. Sizi çok seven erkek kesinlikle laftan anlamıyor ve çok yüzsüz oluyor. Olmuyor diyorum istemiyorum diyordum kapıma gelip ağlıyordu. Evime çiçek yolluyordu. Hediye almaya çalışıyordu sürekli. 2 yılın son 3 ayı böyle geçti diyebilirim. Açık açık seninle olmak istemiyorum seni sevmiyorum diyebilmek lazım acıdıkça uzuyor

4 temmuz 2020 21:16

8. Ayrıldım. Bir kavganın üstüne denk getirdim başka türlü ayrılamayacaktım. 8 sene peşimden koşmuştu. Ayrılalı ekimde 2 yıl olacak hala yazıyor, dün bile yazdı.

4 temmuz 2020 23:44