hiç tanımadığın birine twitterdan yazma bahanesi ?

ayy bi cocuk var twitterda goruyorum uzun zamandır. yazmak istiyorum ama nasıl yazıcam bilemiyorum. bi bahane önerir misiniz bana

1. ne tarz tweetler atıyor süslü attığına dmde cevap ver

13 ağustos 2022 11:07

2. Are you kola yaz Bence.

13 ağustos 2022 11:19

3. hiç tanımadığım birine twitterdan yazdım geçen hafta evlendik :d hayat çok ilginç

13 ağustos 2022 11:30

4. Ayy a3 suslu tebrik ederimm ne yazmistin peki hahdhsh

13 ağustos 2022 12:10

5. A1 cok mantikli suslu denicem bunu

13 ağustos 2022 12:11

6. süslücüm ben bunun yazdıklarına zekasına falan vurulmuştum. anonimdi zaten ama nedense muhabbetinin hoşuma gideceğini bi şekilde anladım, mentionlaştığı kızları kıskanmaya başladım kendi kendime falan shsjsjd curiouscat modası vardı o zaman sürekli link paylaşıyordu o da ben de. bi gün o platformdan ben de anonim olarak trolledim onu biraz, dört gözle yayınlayacağı yanıtı bekledim falan :) bir süre daha oradan merak uyandırıp konuştuktan sonra dedim en kötü ne olabilir ki, dm attım o bendim diye :d o günden beri hiç konuşmadığımız bi gün olmadı zaten. ilk adımı atmak bazen güzel. sorunuza cevap veremedim çünkü anonim olmasam pat diye ne yazacağımı ben de bilemezdim.

13 ağustos 2022 12:37

7. neler paylaşıyor? belki ona dair bir şey yazabilirsiniz. ortak bir görüş belki? ya da ortak bir zevk?

13 ağustos 2022 20:45