hiç unutmak bile istemeyecek kadar çok sevdiğiniz birini unutabildiniz mi?

çok hatalar yaptık. artık ne kadar sevsek de olmuyor. çok fazla yaşanmışlık var ben unutmak istemiyorum. hafızamdan siliniyor bazı şeyler ve bu bile canımı acıtıyor. kötü biri değil ben de değilim sadece aynı yerden bakamadık hayata canımızı yaktık bu yüzden ama ben unutup başka birini sevmek istemiyorum. ben ona baktığım gibi başkasına bakmak istemiyorum. ama buna rağmen devam etmem bi şekilde onsuz olmam lazım ama canım hep yanıyor ben nasıl çıkıcam içinden. siz yapabildiniz mi? böyle sevdiniz ve unutmak bile size eziyet geldi mi ve o insanı unutabildiniz bi daha sevebildiniz mi başka birini onun yanındaki kadar mutlu ve kendiniz gibi hissedebildiniz mi çünkü ben artık dayanamıyorum. unutma iyileşme evresi bile can yakıyor o kadar çabama rağmen hala delirecek gibi oluyorum

1. +1 aynı durumdayım

29 mart 2019 01:52

2. Öyle bir unuttum şimdi sen söyleyince aklıma geldi (bkz: *swh) ilişkinin yürümesi için o kadar çok etken var ki iyi biri olmak, hatta onun da iyi biri olması yetmiyor. Ilerde onun kadar anlaşamadığın, onun kadar iyi olmayan birini daha çok seversin çokta mutlu olursun. Deprem anında kapanıp geçmesini beklersin ya, acını yaşa, kafanı dağıt geçmesini bekle, geçiyor.

29 mart 2019 02:34

3. 7 sene gecti, unutamadim.

29 mart 2019 08:11

4. Eğer kafa yapını değiştirirsen %100 verim ile unutabiliyorsun düzenli gördüğün biri değilse.unutmak istememek kısmını çöpe atıp hayatı sevmek istemek kısmına odaklanmak gerekiyor.

29 mart 2019 09:41

5. süslü ne yalan söyleyeyim 9 sene önceki sevgilim hala aklımda. tekrar bi kaç kez birlikte olmaya çalıştık ama sevsek de olmadı dediğin gibi. evet yeri dolmuyor evet aklının bi köşesinde hep o olacak ama ondan sonra çok aşık da oldum çok mutlu da oldum. elinizden geleni yapmışsınız, vadeniz dolmuş. bu saatten sonra yapılabilecek tek şey güzel anılarla hatırlayıp hayatına devam etmek. umarım yapabilirsin

29 mart 2019 09:53

6. Unutmak istemezsen zaten unutamazsın. Başlığın içinde gizli cevap

29 mart 2019 10:21

7. evet unuttum. 10 yıl olmuştur, ilk aşık olduğum insandı ve aşırı aşıktım. bir iki yıl ağladım. hayat boyu sürecek sandım. ama bir an geldi öyle bir unuttum ki. unuttuğunuzda zaten unuttuğunuzu düşünmüyorsunuz. çok önemsizleşiyor. vakti gelince oluyor. merak etmeyin geçer. sonra başka birini sevdim bile. şimdi sosyal medyada gördüğümde hissizim, sıfırım. ama böyle kötü bir his kızgınlık da yok. her şey aşırı sıradan.

29 mart 2019 11:24

8. 1,5 yıl sonra unutmamıştım, onla ilgili anıalrıma hüngür hüngür ağlıyordum sanırım son 4 aydır ağlamadım ona sadece. ama yine de en çok onu sevdiğimi ve seveceğimi hissediyorum. bu his geçmiyor.

29 mart 2019 12:22