hiçbir sosyal medya platformunu kullanmayan bir kız ilgi ve tercih edilme açısından1-0 önde midir sizce?

yarattığı gizemden dolayı veya böyle şeylere kapılmamasının verdiği mütevazilikten dolayı önde midir yoksa aksine sorunlu birisi gözüyle mi bakarsınız?

1. Tercih edilme ne demek çok yanlış bir düşünce bence. Bir ürün veya bir maldan mı bahsediyoruz? O ifadeye takılmadan cevap vermem gerekirse ben olsam kasıntının teki olduğunu düşünürüm. popüler kültürle mesafeliyim, coolum ve bakın herkesten ne kadar farklıyım havası yaratmaya çalıştığını düşünürüm samimi bulmam.

29 eylül 2022 00:44

2. A3 neden öyle dediniz ki ben gizlilik sevdiğim için kullanmıyorum sadece anonim olarak Twitter kullanıyorum

29 eylül 2022 01:05

3. Anonim 3 kesinlikle katiliyorum ya köyüne dön o zaman kime neyi kanitliyorsun

29 eylül 2022 01:06

4. Kullanmamanıza bir şey diyemem tabii ki tercih meselesidir benim kast ettiğim kişiler sürekli ortamlarda kullanmadığını matah bir şeymiş gibi dile getirip sanki övünür gibi anlatanlar.

29 eylül 2022 01:06

5. A3 e tercih edilme muhabbetine katılıyorum. Sorunun cevabı olaraksa bu değişir. bazıları önemsemez, bazıları ailesi baskıcı muhafazakar demek ki diye düşünüp geri durur, bazıları da pozitif bir şey olarak görür. genelde pozitif görenlerden uzak durmakta fayda var, aşırı kıskanç ve baskıcı birine dönüşebiliyorlar. en normali önemsememesi. Sonuçta herkesin kişisel tercihi kullanmak ya da kullanmamak.

29 eylül 2022 01:09

6. A3 evet matah bir şey görüp dile getirenler konusundaysa haklısınız bayağı cringeler bir de kullananları aşağılayan versiyonları var daha beterler...

29 eylül 2022 01:10

7. 1. Kız güzel değilse ya da dikkat çekici bir özelliği yoksa kimse varlığının farkında olmadığı için gizemli görünmek bir kenara hepten görünmez olur

2. Herkesin sosyal medya kullanma şekli bir değil ıyy sosyal medya ben sevmorm öyle şeyler .ss diye takılan insanlar bana hayatsızmış da çaktırmamak için sosyal medyayı gömüyormuş gibi geliyor. İlgi alanınız neyse ona göre hesapları takip edersiniz keşfediniz de ona göre şekillenir. Ben ilk defa bu sene fotoğraf paylaşmaya başladım instagramda. Ama ondan önce instagram varolduğundan beri hesabım vardı hep de severek kullandım. Ne öyle yeni gelin sunumu çıktı karşıma ne saçma sapan tiktok videoları. Fotoğraf paylaşmadığım dönemde bile kimseyi ezikler :ss kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar herkes beğeni köpeği ben böyle şeyleri aştım tribinde değildim. Bu neden yanlış bir şeymiş gibi bir algı var onu da asla ama asla anlayabilmiş değilim. Bu dünyaya ayak basmış her insanın egosu vardı, yapımız böyle. Kiminde azdır kiminde çoktur herkes bir değil ama. Velev ki o kişi kendini o fotoğrafta beğendi başkaları da beğensin istedi paylaştı, bunda kötü ya da yanlış olan nedir? Makyaj yapıp kombin yapıp sokağa çıkmaktan ne farkı var? Kendimizi beğendiriyor gibi olmasın vay kimse egoist demesin diye salalım her şeyi ilk insan gibi takılalım o zaman mantıklı mı sizce

3. Zamanında annelerimiz fotoğraf albümü yapar gelen konu komşu misafir herkese gösterirdi bu da onun modern versiyonu. İnsani bir içgüdü. Mütevazi insan görgüsüz gibi hava atmayan insandır yoksa olanı temiz niyetle paylaşmakta yanlış olan bir şey yok. Sosyal medya kullanmamakla mütevaziliği nasıl bağdaştırdınız anlamadım

Özet: kendi yıllar yılı kullanıp paylaşım yapmamış, sektörün içinden gelen (görsel iletişim mezunuyum) ve yeni paylaşım yapmaya başlayan biri olarak ben çok seviyorum instagramı. Sevdiğim şeyleri paylaşıp ortak zevklere sahip olduğum insanlarla iletişime geçmeyi seviyorum. İnsanların beni daha yakından tanıması hoşuma gidiyor. Benim kendi ofisim var işim üzerine önceden kimse naptığımı bilmezdi. İşimi çok sevsem de kimse görmeyince üstüne konuşamayınca bi geri dönüş alamayınca sadece benim olduğum bir evrende yaşıyormuşum gibi geliyordu. Şimdi işin arka planını da paylaşıyorum sürece insanları da dahil ediyorum. Yorum yapan destek olan tebrik eden herkes bana kendimi daha canlı hissettiriyor.

29 eylül 2022 01:11

8. SS köyüne dönü bana mı dediniz. Benim köyüm yok da... küçükken buna çok üzülürdüm :(

29 eylül 2022 01:12

9. Benim üniversitede böyle bir arkadaşım vardı. Face, intsa, Twitter aklına gelebilecek hiçbir sosyal medyası yoktu. WhatsAppta okul grubuna, kalabalık gruplara girmezdi. Hem kendi anlattıkları kadarıyla hem de benim gözlemlediğim kadarıyla insanlarla iletişimi kötüydü. Okul bittikten sonra da kimseyle görülmedi zaten. Hep ailesiyle oldu, arkadaş ortamı yok. Okul zamanı bir yere çağırırdık sadece 1 kere geldi. Okul dışına teknik gezi olurdu ona gelirdi ama biz kendimiz şehir dışına gezmeye gidince hiç gelmezdi.

29 eylül 2022 01:15

10. Anonim 4 yok süslü anonim3ün dedigi modeller icin dedim sürekli vurgulayanlar icin falan bu kadar diline vurduysa kullan yani dimi

29 eylül 2022 01:17