hic dikkat cekmeyen bir insanim ve artik bir sevgilim olsun istiyorum?

en son 1.5 sene once sevgilim vardi. malesef iyi bir iliski degildi bittigine cok mutluyum. guzellik olarak ortalamayim belki hafif cirkin diyebiliriz ama genelde ortalama gozukuyorum. genelde hoslandigim kimse benden hoslanmiyor (ki oyle asiri yakisikli degiller), bazen de guzel olan arkadaslarima yuruyorlar falan. benle de ya herkese yazan yavsak tipler konusmaya calisiyor ya da amaci sadece sevismek olanlar. beni sanirim kolay lokma olarak goruyorlar, guzel kizlarin secenegi cok oldugu icin.  ben kimsenin dikkatini cekmiyorum yukarda saydigim abaza tayfa disinda. onlar da nefes alsa yeter modunda biliyorsunuz. kimseye cekici gelmiyorum sanirim :( yasim 25, artik ciddi bir iliskim olsun, sevgilimle gezelim tozalim hayatimizi paylasalim istiyorum cunku bu duyguyu hic tatmadim neredeyse. onceki iliskim cok toksikti.  uzuluyorum ya. sirf biri beni begensin diye de asiri derecede ugrasmak istemiyorum makyajla kiyafetle falan. zaten normal halim paspal degil sadece instagirl gibi giyinmiyorum. sacim basim duzgundur, hafif makyaj yaparim genelde. kendimi boyle rahat hissediyordum. ama artik kendimi cok cirkin hissetmeye basladim.  napayim ben? :(

1. 163 boy 52-53 kiloyum

21 mart 2021 17:43

2. Kendi sorumu upliyorum ama yok mu giyim kusam disinda tavsiye verecek olan? Ya da benim gibi olup dertlesmek isteyen?

21 mart 2021 21:07

3. Son yazdıgından sonra ben geldim süslü dertleşmek için, ben de 23 yaşındayım en son sevgilim çook uzun zaman önce oldu ona da dönüp baktığımda kötüydü kısa sürdü zaten ben bitirdim. Ben de bıktım artık begendiklerimle beni begenenler birbirine pek tutmadı zaten kız sayısı fazla olan bir bölümdeydim max 10 erkek vardı bölümde. Şimdi de evdeyim malum pandemi de var sosyal medyadan tanımadıklarımı eklemiyorum güvensiz geliyor, eylülde işe başlama ihtimalim var onu bekliyorum bu işlerin 9/10 nun kısmet şans kader olduğuna inanıyorum.

21 mart 2021 22:31

4. A3 evet kismet isi ama benim kismetim de fazla kapali sanirim. Yapan pandemide de sevgili yapiyor hatta evleniyor bile. Ben zaten pandemi olmadiginda da cok farkli degilim oyle asiri genis bir cevrem yok :(

21 mart 2021 22:42