hicbir erkek beni istemiyor   ?

merhaba kizlar. ben 30una ramak kalmis bir kadinim. asiri dindar bir ailede buyudum ailem cok sikiydi. ilk sevgilim 21 yasinda olmustu ama ileri gitmeye cok korkuyordum. iliskim 3 sene surdu, sonlara dogru biraz daha cesaretlenmistim ve denemek istedim. ilk seferinde denedik ve canim yandi biraktik. sonra ikinci sefer denemedi bile, ben tekrar denemek istedigimde bana yine aynisi olcak zaten bosver demisti. o olay kalbimi cok kirmisti, 5-6 ay sonra da ayrilmistik zaten. ondan sonra sevgilim olmadi. sevgilim olmayan biriyle de sevismek istemedim zaten ilk seferim olacakti. karsima malesef iyi birisi cikmiyor, kimse ciddi bir sey aramiyor. 23 yasimdan beri kac sene oldu dusunun. bu kadar senedir yalniz olmak zaten istenmiyorum hissine kapilmama neddn olmustu. sonra baktim sevgilimin olmasini beklersem yillarca sevismeyecegim. acikcasi tecrube etmek istedigim bir sey sex cunku libidosu yuksek biriyim. sonra dating applerden erkeklerle tanismaya basladim ve baya erkekle tanistim ama hicbiriyle penetrasyon yasayamadim. sanirim vajinismusum. bu olaylar zateb ozguvenimi dibe cekmisti. erkeklerle tanismayi bile reddeder duruma geldim artik cunku bu yasta tecrubesiz birini ne yapsinlar. (zaten ciddi iliski aramiyorlar yani bakireyle seks fikri erkekleri cok geriyor, belki sevgilim olsa anlayisla yaklasirdi) en son bir cocukla gorusuyordum. bakire olmamin problem olmadigini soyledi. beni guzel buldugunu falan soyledi, vucudumu da begendigini belli etti. hatta blowjobumun su ana kadar en iyisi oldugunu soyledi. yani aslinda iyi gidiyorduk direkt seks olmasa bile bir sekilde karsiligini aliyordu hatta blowjobu seksten daha cok sevdigini soylemisti . ama sadece iki kere gorustuk ve sonra hic yazmadi. en son gorusmemizde de keske bakire oldugunu soylemeseydin strese giriyorum aklima geldikce diyordu zaten. bugun ben mesaj atinca gorusmek bulusmak istemiyorum ilgilenmiyorum artik dedi kibar bir sekilde. uygulamadaki profilini guncellemis bu arada yani hala arayista. ben artik kendimi kadin gibi bile hissedemiyorum. hicbir erkek tarafindan istenmiyorum resmen ne seks ne iliski icin. artik biriyle gorusmeye korkuyorum. surekli reddedilmek gururumu cok incitiyor. filmlerde dalga gecilen bakire kiz tiplemesi gibi hayatim var.  acaba benim gibi olan var mi merak ediyorum?

1. Yeteri kadar gğzel değilsin

Tek sebebi bu

9 nisan 2023 15:04

2. A1 aynen bi tek guzel kadinlar sevisiyor zaten. Sag ol,  dertlerimin arasina bi de cirkin olmayi ekleyeyim o zaman.

9 nisan 2023 15:06

3. aynılarını yaşadım, sonra bir takılmada bakire olduğumu söylemedim. nerden bilicekler uzun süre ilişki yaşamayınca da kan geliyor sonuçta. yine zorlandım ama evde kendim dilatörle falan aştım. erkekler bakire biriyle sevişince yapışıcaz peşlerine evlenmek için sanıyor.

9 nisan 2023 15:08

4. A3 soylemedigim de olmustu. Cocuk direkt anladi bakire misin diye sordu :(

9 nisan 2023 15:10

5. Ya allah aşkına siz kendinize değer vermiyorsunuz çünkü. Kimi kadın bakire olmadığı için kimi de bakire olduğu için kusurluymuş gibi triplere giriyor. Kendine değer ver önce. erkek kişisine kusurluymuşsun gibi davranırsan tabi istenmezsin

9 nisan 2023 15:12

6.  erkeklerin seninle bekaret sebebiyle birlikte olmak istemediğine gerçekten bu kadar eminsen kendi kendine dildo veya parmak ile bozabilir sonra da normal hayatına devam edebilrisin ss.

9 nisan 2023 15:16

7. Sorudan da verdiğin cevaplardan da özgüvensizlik akıyor. Seks falan hikaye, kendini önce zavallı gibi davranmadan ifade edebilmeye çalış

9 nisan 2023 15:16

8. Evet ozguvensizim, sebebini yukarda yazdim zaten. Benim yerimde olsaniz siz ozguvensiz olmayacak miydiniz yani? Su ana kadar gorustugum her erkek tarafindan reddedildim. Hepsinin nedeni bakire olmam degildi tabi ki ama bir sekilde istenmedim, ya da ghostlandim. Ama demek istedigim sey bakire olmak buyuk bir engel cunku kimse tecrubesiz birini istemiyor. Zaten ciddi iliski arayan da yok, belki biri bana asik olsa o zaman farkli olurdu.

Cidden birbirmize uydugumuz biriyle tanismak bir iliski baslatmak zor bir sey. Ozellikle benim gibi cok disadonuk olmayanlar icin. Belki 35 yasinda tanisacagim bu insanla belki 40 belki de hic. su an artik bu insani beklemek istemiyorum cunku illa birini bulmak icin zorlayinca kotu sonuclar doguruyor. O yuzden su an daha cok cinselligimi kesfetmeyi istiyorum. Ama bakire olmam erkekler icin bir sorun. Bir seyleri yanlis yapiyorum ya da beceremiyorum, belki tecrubeli kadinlar kadar cilveli olamiyorum bilmiyorum artik. Bu yuzden ugrasmak istemiyorlar.

Zaten kendimi kotu hissettigim icin actim soruyu. Yorumlarinizda kirici olmaniza gerek yok. Ayrica cidden kendinizi bi benim yerime koyun, ozguvensiz hissetmeyecek misiniz? Belki siz cok saglam bir ozguvene sahipsiniz ama ben normal bir insanim ve kendimi kotu hissediyorum.

9 nisan 2023 15:30

9. Arkadaşlar hymene kendiniz zarar verince bekaretiniz gitmiyor swh

9 nisan 2023 15:37

10. A7 baslarda belli etmiyordum zaten. Ama zamanla erkeklerin tepkilerini ve ilgisizliklerini gorunce ozguvensizlik gelisti. Hatta baslarda bakire olmami kafama bile takmiyordum, kafaya takilcak bir sey oldugunu dusunmuyordum. Ama erkeklere itici geldigini goruyorum.

Ayrica su an zaten artik ciddi bir iliski aramiyorum. Gercekten hevesim yok. Bir sekilde olursa olmazsa olmaz. O yuzden gorustugum cocuga da hayatimin aski muamelesi yapmadim hatta zaten pek sevgili oluncak bi tip degildi. O istese bile ben istemezdim yani. Amacim gercekten beraber zevk almamizdi.

Ayrica o f+ dedigin sey hic yurumuyor. Ya normalde de arkadas oldugun biriyle olacak ki o zaman da arkadasligin bozulma riski var. Yeni tanisilan biriyle f+ olunmuyor cunku kimse arkadas aramiyor aslinda. Zaten erkeklerin cogu serefsiz oldugu icin genelde hoslaniyormus gibi gozukup iliskiye hazir degilim falan diyerek bu yola girmeye calisiyorlar. Karsidski insanin hem duygularini somurup hem sorumluluk almamak icin. Ben de isterdim f+ olsun ama olmuyor malesef.

1-2 ay takilma , heves alma ve sonra yeni ufuklara yelken acma seklinde takiliyor erkekler. Fuckbuddy iliskileri bile uzun surmuyor ki f+ bulayim.

9 nisan 2023 15:38