hilmi önalla firdevs yöreoğlu arasındaki mesele ne?

neden bu kadar düşmanlar birbirlerine? diziyi izliyordum ama kaçırmışım sanırım anlayamadım aralarındaki husumeti, bilen var mı?

1. zmxldşxmdşöxldmdlxxldldldldd süslü gülme geldi soruya bak ya zömxmxldödld ama bilmiyorum bilen aydınlatsın

11 haziran 2019 20:16

2. Firdevs yöreoglu kızını evlendirirken para mevzusu olmuştu. Hilmi Önal evlilik sözleşmesi yapılmasını istedi. firdevs karşı çıktı. Bu arada gizliden damadından para istedi falan. Bu ortaya çıktı. Araları açıldı diye hatırlıyorum

11 haziran 2019 20:18

3. Evet yukardaki süslünün anlattığı gibi başlıyor olaylar

11 haziran 2019 20:19

4. Bir de Firdevs Peyker'in evlenmesini pek istemiyordu zaten. Anneanne moduna girmek falan istemiyordu. Kocasından kalan borçlar olunca, bari kız evleniyor biraz para koparalım bunlardan dedi. Hilmi de bunun farkında olduğu için evlilik sözleşmesi dedi.

11 haziran 2019 20:23

5. Anonim 2 peyker evlenmese ne işine yarayacak firdevsin? Ben onu anlamadım pek

11 haziran 2019 20:24

6. Hilminin firdevsin kocası Melihle de sorunu vardı

11 haziran 2019 20:27

7. Kayınvalide, anneanne moduna girmek ve yaşlı görünmek istemiyordu o yüzden. Ben öyle hatırlıyorum.

11 haziran 2019 21:29

8. melihle sorunu nereden çıkardınız o hiçbi yerde geçmiyor

11 haziran 2019 21:36

9. Ben de o sorunu bilmiyorum. Melih bey iflas etmişti ölmeden önce. Hilmi Önal da uyanık biri ve doğrudan Melih beyle sorunu yok ama Melih bey takımından hoşlanmıyor. İflas sebebiyle zengin koca avına çıkacaklarını düşünüyordu, zaten evlilik sözleşmesini teklif etme sebebi bu güvensizlikti.

11 haziran 2019 21:45

10. Süslüler yarın evdeyim kanald de kaçta başlıyordu izliyim 3. Bölümden :d