1. ben de aynen böyle biriyim, başkasıyla rekabet etmem ama, hep kendimi aşmaya çalışırım sadece, tek rakibim kendimdir. ben sizin de böyle olduğunuzu ve dışarıdan hırs delisi gözükmediğinizi düşündüm nedense bu yazıyı okunca. başkalarına ve kendinize zarar vermediği sürece emin olun bu güzel bir özelliktir. bir şey yaptığım zaman en iyisini yapmak isterim. insanların kötü yorumlarını asla muhattaba almam, yapamazsın tarzı. bence iyisiniz süslücüğüm.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
hirsli olmak iyi mi kötü mü? disardan nasil görünüyor?
selam süslüler, ben yaptigi her ne olursa olsun en iyi sekilde yapmaya calisan biriyim. hirsli oldugum ve göründügüm dogrudur ama bu hirs, asla baskalarinin üzerine basip yükselme, basari yolunda herseyi yaparim diyip gözümün kararmasi degil. disardan kendimin bu hirsi nasil yansittigimi nasil anlarim? bu, disardan bakan, gözlemleyen biri icin nasil duruyor bunu nasil ölcerim? kendime disardan nasil bakarim? gözünü hirs bürümüs biri olarak mi görünüyorum bunu merak ediyorum cünkü icimde oyle degilim, sadece yaptigim seyi en iyi sekilde yapip basarili olmak istiyorum. bilmiyorum anlatabildim mi ama kendime disardan nasil bakabilirim? sizce bu gözü dönmüs hirsi demek icin, limit nedir, nereye dek iyi de sonrasinda artik suyu cikiyor bu isin? örnekleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim, kendi icimde cözemedim bunu ve merak ediyorum. simdiden cok tesekkür ederim.
- cevaplar
- şikayet et
2. Ben de asiri hirsli ve herseyde en iyi olmak isteyen bir tipim ama bu ozelligimi bu sene soyleyene kadar 3 senelik arkadaslarim bile farketmedi cunku baskalariyla degil kendimle yarisiyorum,rakibiniz varsa bile abuk subuk tavirlara girmezsek eger farkedilmiyor bu ozellik,ayrica bu huy hir lutuf bence kiymetini bilin bir cok insan motive olamiyor calisacak enerji bulamiyor
| cinsiyet: | kadın |
| cilt alt tonu: | cool |