hiwell, evimdeki psikolog gibi uygulamalar hakkında ne düşünüyorsunuz, deneyiminiz varsa söyler misiniz?

uzun süredir psikolog arayışındaydım ama ne bir öneri alabildim ne çevremden bir tavsiye ne de içime sinen birini bulabildim. online sitelerin çoğunda da uzmanlık alanları, kaç seans yapmış, yorumlar, yıldız gibi şeyler olduğu için online psikolog bakmaya karar verdim. dediğim siteler hakkında yapabileceğiniz bi yorum verebileceğiniz tavsiye var mı?

1. bu arada anksiyete, kaygı, overthinking, özgüvensizlik gibi konular adına danışmak istiyorum sizin de belki tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim (lütfen yanlış anlamayın her psikolog herkese uymaz farkındayım ama birilerinin tavsiyesine çok önem veren biriyim kafama göre biri seçmektense birinden öneri almak kararımı baya etkiliyor o yüzden soruyorum)

21 ocak 2023 12:39

2. süslücüm seni şöyle alalım: (link: https://www.suslusozluk.com/soru/hiwell-uygulamasından-terapi-alan-oldu-mu-memnun-kaldınız-mı hiwell+evimdekipsikolog)

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/bu-başlıkta-yetkin-ve-işinde-iyi-psikoterapist-önerileri-paylaşalım-mı?i=3870259 2)

21 ocak 2023 12:43

3. a2 teşekkürler başlıklardan birini biliyorum sanırım ama güncel olarak sormak ve danışmayı isteme sebeplerimi söyleyip ayriyetten belki psikolog öneren olur diye açtım soruyu aslında uygulama önerisindense, yine de teşekkürler tekrardan, attığın diğer başlığı inceleyeceğim

21 ocak 2023 12:48