hm onlineden iade nasıl yapılıyor?

iade formu indirip doldurmaya çalıştım ama olmadı. faturaya iade kodu yaz deniliyor ama iade kodu verilmedi bana pek anlamadım :/

1. Defalarca H&M iadesi yaptım hiç formla kodla uğraşmadım süslü direkt yurtiçi kargoya götürüp H&M iadesi demem yeterli oldu. İade kodu dediği ya müşteri anlaşma kodudur yani H&M markasına atanan taşıma kodudur ya da 1-2-3-4 diye kodlar oluyor atıyorum 1 ürün küçük geldi için, 2 ürün büyük geldi için, 3 kusurlu geldi için .....  faturanın arkasına Bakarsan yazabilir iade kodları.

21 kasım 2024 22:31

2. Bir iki ay once yaptim bir iade. Gelen paket icindeki faturaya iade etmek istedigin urunun karsisina kod olarak numara yaziyorsun sadece o da sebebin koduydu diye hatirliyorum. Zaten o kagitta vardi herhalde numalaralar. 1-2-3 bir seyler yani.

Sonra paketin ustunde internet sitesinde iade nasil yapilir altinda soylenen adres numarasini yazdim.  Senin icin (link: https://hizliresim.com/39f5yz2 linke) ekledim, link acilmazsa sayfayi yenile acilir. Yurt ici kargo'ya veriyorsun son olarak. Ama onlarda her bilgi vardi zaten acikcasi paket ustune yazdigim numara fazlalikti muhtemelen.

21 kasım 2024 23:27

3. ürünü ve faturayı olduğu gibi hm kargo poşedine koyup yurtiçi kargoya gidip "hm iade" diyorum, bu kadar. şimdiye kadar onlarca iade yaptım bu şekilde

21 kasım 2024 23:30