hoşlandığım çocuğun hareketlerine anlam veremiyorum?

soru yorumda

1. öyleymiş süslü ben de ilk defa sevgili olmak istemeyen birini görünce triplere girdim, sevilmeyi hak etmiyor muyum acaba falan diye. ama normal bir şey sanırım. teşekkür ederim

3 mayıs 2024 22:22

2. SS görüyorumki hissederek birlikte olmak istiyorsun, ben birdahaki sefere ilişkinden emin olmadan karşı cinsin evine gitme demeye geldim, yakınlaşmak seni üzmüş ve beklentiye sokmuş , bence bu çocuktan alman gereken ders bu, yolun çiçek dolsun

3 mayıs 2024 22:30

3. anonim 3 gerçekten büyük ders oldu süslü, çok teşekkür ederim size de aynısını diliyorum <3

3 mayıs 2024 22:34

4. Afedersiniz ama tamamını okuyamadım

S*k*p atmış mı hikayenin sonunda

3 mayıs 2024 22:38

5. anonim 4 çocukluğunda, kadın düşmanlığı yaparak erkeklere yaranma tutumu geliştirmene neden olmuş çok büyük bir baba travması görüyorum, allah şifa versin :)

3 mayıs 2024 22:44

6. Ss bence ilişkiye ilişkin tavırlarınız farklı, çocuğun yerinde olsam ben de birebir aynı cevabı verirdim. Benim için de ilişki birkaç ay içinde peyderpey var olan büyüyen bir şey. Şimdiki eşim biz sevgililiz lalalalalalalala yaparken "ok dude" diyodum mesela.

Noldu ama evlendim adamla o zaman da şimdi de ölüp bitiyorum. Ama ilişkiye girmek gerçekten burada birlikteyizden emin olmak benim için zor. Bu bir numaralı ihtimal.

İkinci durum da şu bence. Bazen birini çok beğeniriz çok idealize ederiz. O kadar ki o insanla artık partner olmanın bir manası kalmaz. Bu raddede idealize edilen insanla yakın ilişkiye geçinceyse dünyanın en olağan şeyi gerçekleşir: normalliği görmek. Sen de sıradan birisin ve bunu fark etmek kafasındaki ideal kadını yıktığı için artık istemiyor olabilir.

Kıssadan hisse önerim arada göz göze gel ama abartma selam verirse alma assla mesaj atma. Bir de üstüne düşüp çpcuğun götünü kaldırma yani ama çok önemsiyo trip atıyo gibi de davranma.

3 mayıs 2024 23:08

7. a4 ne leş karakterli çöp ağızlısın ya

3 mayıs 2024 23:26

8. A4 tipik pick me girl. Sklemeyin boşverin.

Süslü bana iş yerinde herkesten farklı davranan baya bildiğin prenses muamelesi yapan, ne zaman kafamı çevirsem beni izlerken yakaladığım ve kıpkırmızı kesilen erkeğe ben de hafiften ilgimi belli etmiştim. Yememiş içmemiş sevgili bulmuş kendine hem de gene iş yerinden. Her kızın yanında bülbül kesilen Bu arkadaş herkesle enseye şaplak takılırken benim yanımda bile eli ayağı birbirine dolaşıyordu o kadar kasıyordu kendini öyle söyleyeyim. Bana sürekli bakmaya devam ederken bir yandan diğer kızla konuşmuş etmiş sevgili olmuşlar. Bir erkek sana gerçekten hoşlandığını veya sevdiğini söylemediği sürece asla bir şeyler planlama. Sevgililik olsun başka bir şey olsun. Evine falan da gitme kimsenin. benim olayım bana ders oldu sana da bu ders olsun.

3 mayıs 2024 23:38

9. Anonim 5 ikinci bahsettiğiniz çok mantıklı, zaten beni çok soğuk biri zannediyormuş aslında tam tersi olduğumu görünce soğumuş olabilir. dediğiniz gibi yapacağım teşekkürler

3 mayıs 2024 23:38

10. a7 evet zaten birrrsürü kız takip ediyordu bazıları ona geri dönmüyordu bile rezil... haklısınız

3 mayıs 2024 23:41