hoşlandığım çocuk en yakın arkadaşıma yürüyor?

artık okula gitmek gelmiyor içimden resmen. kıza ilgi gösterdiğini gördükçe benim içim acıyor, çok üzülüyorum. bu çocuğu unutmam lazım bir şekilde ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız?

1. sen de başkasına yürü süslü.

18 kasım 2019 00:19

2. Anonim 1 yanlissin dostum

18 kasım 2019 00:24

3. Bana da ünide hoşlandığım çocuğun en yakın arkadaşı açılmıştı. Bu da böyle bir anım. Allah kurtarsın demeye geldim

18 kasım 2019 00:32

4. Arkadaşıma söylemedim ama çocuk başta benimle ilgileniyor gibiydi, yani belki hissetmiştir. Bilmiyorum süslüler kafam çok karışık gerçekten.

18 kasım 2019 00:44

5. Süslü çocuğun ne gibi hareketlerini gördün arkadaşına karşı da böyle bir düşünceye kapıldın

18 kasım 2019 00:49

6. Eskiye nazaran çok sık bire bir sohbet ediyorlar. Grup içinde konuşurken de çocuk kızın ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyor resmen :(

18 kasım 2019 00:54

7. Arkadaşınız sizin durumunuzu bilmiyor mu? Benim arkadaşımın hoşlandığı çocuk bana bu şekilde açılmıştı. Ben net bir dille reddetip asla görüşmemiştim bile çocukla.

18 kasım 2019 11:26

8. Anlamadığım nasıl en yakın arkadaşına birisinden hoşlandığını söylemez? Ve beğendiği kişiyi bile paylaşmayan bir insana en yakın arkadaşım der?

18 kasım 2019 11:31

9. Ben böyle duygularımı kimseye anlatmam genelde. Yapı meselesi gibi düşünebiliriz.

18 kasım 2019 13:36