hoşlandığım erkek bir soğuk bir sıcak davranıyor?

neden böyle? çok üzülüyorum.

1. Ya Allah belasını versin bu erkeklerin sinirlendim yine. Hepsi aynısını yapıyor ortada bir beyin var ortak kullanıyorlar taktik vs asla değişmez. Siz ona bağlantı diye yapıyor. Peki siz ne yapacaksınız? Soğuk davrandıktan sonra tekrar gelip sıcak davranmak istediğinde yüz vermeyeceksiniz kendinizle oyuncak gibi oynatmayacaksınız bırakın o sizin oyuncağınız olsun

17 şubat 2022 17:28

2. o soğuk olduğunda siz iki kat soğuk olun ama sebebini ve buna bozulduğunuzu söylemeyin. kendimce bir ödüllendirme ve cezalandırma mekanizması geliştirdim. ilgimi hak edecek şekilde davranırsa çok iyiyim, mal gibi dengesizlik yaptığında hep meşgulüm. böyle böyle yolunu buluyor. ağzınıza sıçayım sizin erkekler şu yaşta nelerle uğraşıyoruz.

17 şubat 2022 17:40

3. Ben de o soğuk yaptığında soğuk davranmaya başladım. Ama biraz 😅 sonra o bana 1 adım atınca ben ona depar atıyorum 😂 burdan kaybediyorum sanırım. Kaç yaşında adama hala taktik uygulamak zoruma gidiyor süslüler

17 şubat 2022 18:08

4. ben 40 yaşında adama uyguluyorum süslü maalesef böyle beyinleri oldukça......... depar atmayın sonra cidden altınsik sendromuna yakalanıyorlar, geçen sözlükten öğrenip bayıldığım bu terimi kullanmak istedim. siz sürekli peşinde bir sürü insan olan, gizemli kadın olcaksınız.

kendilerini seven, insan gibi ilgi gösterip diyalog kuran, fedakarlık yapan, zaman yaratan, güven verip paylaşımda bulunan kadınların kıymetini bilmiyorlar, en azından flört döneminde böyle. yine de hiçbir zaman ipleri eline vermemek gerekiyor flört bitse de.

17 şubat 2022 18:11

5. A2 benimki de 43 yaşında. Görsen cool, medeni falan dersin. Ama gel gör ki o kadar dengesiz davranıyor ki anlatamam. Deparı bırakıp benim de cool hareket etmem lazım. Ondan anlıyorlar sanırım

17 şubat 2022 18:35

6. yani şey buradaki kilit nokta kafasına göre soğuk yapamayacağını, soğuk yapıp sıcak olduğunda sizi hazırda bulamayacağını görmesi gerekiyor. o yüzden kısasa kısas malesf :(

17 şubat 2022 19:21