hollandalı erkekler hakkında ?

beğendiğim biri var inanılmaz soğuk gözüküyor ama bi yandan da çok kibar. net bir analiz yapamıyorum kendisiyle ilgili ama genel olarak baya coollar bence ya :d siz neler düşünüyosunuz tanıştığınız birileri oldu mu süslüler ?

1. Süslü çalıştığım şirkette Hollandalı erkekler var evet cok kibarlar gönül rahatlığıyla flört edebilirsin ilk adamı atmaktan çekinme asla yargılamazlar en kötü arkadaş olursun uzun ilişkiye açıklar benim gördüklerim öyleydi bir çoğunun türk kadınıyla uzun ilişkisi var hatta evlenip cocuk yapıp tamamen yerleşenler de var.

24 ağustos 2021 15:55

2. Kiz avrupali sevgili bulmussun bosver dünyanın en soğuk insani olsun sen isitirsin onu

24 ağustos 2021 16:03

3. Bir Akdeniz erkeği sıcaklığı ya da abazanlığı yok. Ama arkadaş gibi bir şeyler yapmaya çalışıp ilerletmeniz daha mantıklı burada bir şekilde ilerledikçe belli edecektir zaten. Başkasıyla ilgileniyorsa farkedecek zamanınız olur ilgilenmiyorsa da ufak etkinliklere önce toplu sonra tekli çağırarak başlayabilirsiniz. Ciddi ilişki arayan sayısı az değil.

24 ağustos 2021 16:06

4. (yazar: babyluv) ahahah çok tatlısın süslü :d

çok teşekkürler ya vallahi mutlu oldum

24 ağustos 2021 16:07

5. Rabbim bana da nasip olur mu soyle 1.90+ sari ya da kizil kafa sevimli bir hollandali ne dersin, beraber sandvic kahve paketleyip bisiklet turlari yapariz? Sen konuyu biliyorsun dinimiz amin.

24 ağustos 2021 16:21

6. ahahahha :d benimki bayaa esmer süslü, melez çünkü.

umarım gönlünce biri çıkar karşına

24 ağustos 2021 16:36

7. Ahahaha tesekkur ederim, hepimize <3 soruya kaynak oldum ama tecrubesizlikten taktik veremedim gunun birinde ingiliz ya da fransizlar icin taktik isterseniz bu yorumu uplayiniz.

24 ağustos 2021 16:45

8. ingilizleri değil de fransızları hep merak ederim süslü :d paylaşmak istersen zevkle okurum

24 ağustos 2021 16:54

9. ayy bayıldım ya ne güzel. mutluluklar süslü :*