hpv virüsünü yenebilen süslüler ?

bu virüsü kapmış, daha önce siğil tedavisi olmuş süslüler var mı? ya da hiç ilaç kullanmadan kendi kendine iyileşen süslüler? bağışıklığı doğrudan etkileyen bir hastalık olduğu için beslenme düzeninizde nelere dikkat ediyorsunuz, takviye vitaminler kullanıyor musunuz? bu virüse sahip süslüler cinsel ilişkilerinizdeki sınırlar neler? neyi yapmak yanlış neyi yapmak doğru?

1. valla ben birini tanıyorum. düzenli olarak siğili dondurup düşürüyor herhalde 5-6 defa yaptı. aylarca multivitamin, mantar özleri, ahcc hapları falan aldı ama hiçbir işe yaramadı. siğiller hala dipten çıkmaya devam ediyor sanki oraya yer etmiş gibi. tek korunma yöntemi aşı sanırım çünkü siğille temasta bulaşıyor. bulaşıp da siğil çıktıktan sonra %100 kurtulanını görmedim henüz.

9 ocak 2020 03:44

2. Bende 5 farklı hpv virüsü var özetle Allah belamı vermiş yani.

4ü de kanser yapan tehlikeli türlermiş sadece tip 6 zararsız siğil yapıyor. Smeara baktırıyorum düzenli. Şimdilik kanser namına bir sorun yok.

Ahcc kullanıyorum 4 aydır falan siğiller çıkmamaya başladı ben ilacın işe yaradığını düşünüyorum. Propolis ve imutor da kullanıyorum. Cinsellik yaşamıyorum korunmak gerekiyor tabi ki.

Düzenli beslenme ve o bölgeyi jiletle almamak lazım.. sigara içmemek vs.

9 ocak 2020 08:41

3. benim doktorum zamanla geçer, geçmezse de yapacak bir şey yok dedi. tabi benimki tehlikeli hpv türünden olmadığından ve aşım olduğundan böyle demiş olabilir. bana rahatsızlık vermediği için ben de üstüne düşmedim. başka doktorlara da gittim çeşitli nedenlerden. smear testini gördükten sonra hiçbiri siğil var bile demedi. özetle benim durumumda süleyman demirel'in de dediği gibi "meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz" gibi bir şey oldu.

9 ocak 2020 11:49

4. Bana da 3 yil once tip 16 teshisi kondu. İlk fırsatta ameliyatla rahim agzindan kucuk bir operasyon gecirdim. Duzenli kontrole gidiyorum ve sorun yok smear testlerim hep temiz çıkıyor .Bildigim kadarıyla vucut bagisiklik guclendikce kendi kendine temizleyebiliyor

9 ocak 2020 13:00

5. süslüler öncelikle cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. hepimize geçmiş olsun. bana da 3 sene önce hpv 6 teşhisi konuldu. dna testleri yapıldı smear testleri vs. geçen sene bu virüsün vücudumdan temizlendiğini öğrendim yani dna raporumda temizdir çıktı. siğillerim de yok. ben daha önce yaktırmamıştım. doktor kremlerle vs destekledi. yeme içme rutinimi düzene soktum ve sigarayı bıraktım. tatillerde herkesin kullandığı havuza girmiyorum, spor salonlarındaki duşları kullanmıyorum, ağdaya gittiğimde kişiye özel paket açtırıyorum vs birçok şeye dikkat etmeye başladım. bu aralar hayatıma yeni biri girdi açıkçası onun da etkisi var bu konuyu gündeme getirmemde. acaba ona da bulaşır mı ya hala hastaysam ömür boyu hasta mı kalıcam diye düşünüyorum. maalesef hpv kapmadan önce hastalıklarla ilgili bilinçli olmadığım için aşı da yaptıramadım. olduktan sonra da aşının bir mantığı yokmuş zaten. önümüzdeki ay genel kontroller için doktora gitmeyi düşünüyorum. ama içim ya tekrarlamışsa paranoyası yüzünden çok rahatsız. 3 senedir zarar vermekten korktuğum için kimseyle yakınlaşamamam ve duygusal ilişkilerden dahi kaçınmam da cabası. içimi dökmek istedim süslüler. tekrardan sizlere de geçmiş olsun:)

9 ocak 2020 14:52

6. benim en yakın arkadaşım yakalandı buna 5 aydır çıktığı bir cocuk vardı ve 4-5 defa korunmamışlar öyle hpvyi aldığını düşünüyor..destek olmaya çalışıyorum arada konuşuyorum siğil yaktırma diye bir şey yaptırıyor birde hpv ile alakalı bir forumdan ahcc temin etmiş onu kullanıyor ilk başta epey bi hap almıştı sanki 4-5 tanesi bi aradaydı napıyorsun deli misin demiştim de kullanım şekli oymuş günlük belli bi gram kullanması lazımmış siğilleri azalıyormuş sanırım bu sebeple.

9 ocak 2020 22:17

7. Ahcc günde 6 adet alınıyor evet. Vitamin desteği ve tamamen zararsız. Ben daha enerjiğim mesela kullanmaya başlayalı. Daha az grip oluyorum siğiller hiç çıkmamaya başladı. Bu şekilde negatif olan bi sürü insan var bağışıklık güçlendirici ahcc. Kutusu 400 lira falan. En az 6 ay düzenli kullanmak gerekiyor

10 ocak 2020 09:30

8. anonim 6 öyle iyi geldi ki şu mesajın bana..

allah senden razı olsun.

elimden geleni yapıyorum kendim için.

sigara kullanmıyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum.

ahcc denen takviyeye de başladım, inşallah kurtulutum bu beladan.

29 mart 2020 18:22

9. anonim6 nın mesajı kaybolmuş keşke biz de okuyabilseydik :(

30 temmuz 2022 15:51

10. Merhaba süslüler bende bugun siğillerim için gittiğimde yaktırdım ve hpv oldugumu ögrendim. Haftaya cuma türünü öğrenmek için test yapıcaz. Cok korkuyorum cogu yerde bagısıklıgı güclendirip 2 senede atılıyor deniliyor. Sizlerin son durumu nedir? Çok üzgünüm. Ocak ayında smear vermistim ve temiz çıkmıstı en son ilişkimde aralıkta olmustu nasıl suan böyle oldu anlayamadım :(

26 haziran 2024 17:56