benim calistigim burolarda 3-4 okul disinda cv gelince acip bakmiyolardi bile. sozlesmeli avukat olarak calisacaksan cok onemli.
ama boktan okullardan mezun bazi avukat arkadaslarim kendi islerini kurdular it gibi de para kazaniyolar. ailenin cevresi varsa + agzin laf yapiyosa kendi isini yapacaksan hic onemi yok
galatasaray hukuk mezunu ile taşra mezunun aynı kalibrede olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde? yoksa çok üzüleceğim sizin için :d
Hukuk gibi mütemadiyen değişen bir alanda iyi okulda okudum derseniz çok üzülürsünüz. Sidik yarıştırır gibi okul yarıştırmayı üniversite ikide bırakmış olmanız gerekiyor.
apartman ünv mezunu falan değilim, özel ünv mezunu arkadaşlarım paraya para demiyor müvekkil çevreleri sayesinde. bunu görmüş bir avukat olarak yazıyorum.:)
Oturma organından sallayarak apartman üniversite mezunu olduğumu varsaydığında haklı olmuyorsun maalesef ki.
Devlet üniversitesinde okuyorum ama çok iyi bir üniversite değil yine de çok etkiler mi
Ss a1'in ilk yorumundaki gibi ne yapmak istediğine göre değişir. Kendi büronu açacaksan çevren varsa hiç önemli değil.
Ya bir çok alanda üniversite adı teknik olarak önemli olmasa bile insanlar ömür boyu övünüyor/gizliyor, yani üniversite 2. Sınıfta bitmiyor bu iş, adam gelmiş 50 yaşına hala üniversite adı önemsiz diye ispatlamaya çalışıyor yeri geliyor.
Bu tip şeyler işe yaramasa bile etiket ve sinir olsak da insanlar etikete bAkıyor, rahatsız olan dandik gördüğü yeri yazmasın.
Mesela devlette doktor ama Hacettepe tıp demese ölecek, bunu duyan Kırıkkale tıp içten içe kompleks.
cevresi olan, dandirik özel üniversite mezunu tüm arkadaşlarım zengin oldu ya
A4 önce iyi bir büroda işe başlamak istiyorum çok çevrem yok maalesef ailem de zengin değil bana hemen bi büro alamazlar zaten