huylanmak gidiklanmakla ilgili :(?

cevap olarak yazicam silmem gerekirse diye :(

1. Offff ben de aynı durumdayım ya hem de her yerden gıdıklanıyorum belime karnıma bacağıma nereme dokunulursa dokunulsun. Millet okşanınca zevk alır şuh bakışlar atar ben kıkır kıkır gülmeye başlıyorum tüm romantizm bozuluyor :( bunun bi çözümü var mı hiç sanmıyorum yıllardır alışamadım :/

27 haziran 2018 15:16

2. Ben de oyleyim kikir kikir güldüğüm oluyor ozellikle boyunda.ama bunu hiç sorun etmedim yani erkek arkadaşım da gülüyor geciyor. Sekse devam etmenizi engelleyecek şekilde bir sorun olusturmuyorsa mahcup olunacak bir durum değil bence.

27 haziran 2018 16:08

3. Süslü eski sevgilimle bende öyleydim ama yeni sevgilimle böyle değilim huylanmıyorum tahrik oluyorum dokununca. Belki ten uyumuyla ya da karşıdakinin marifetiyle alakalıdır. Şu an ki sevgilim biraz zıpır. Biliyor bedenimi

Ben direkt dokunmasını istemiyordum mesela krın bel bölgeme mi dokunacak yalayacak önce tüm Bedenini bedenime yapıştırıyordum (ay umarım anlatabildim. ) çıplak uzanıyordu sonra onun teni tenimdeyken dokunmaya başlıyordu. Öyle olunca da benim vücut alışıp tepki vermiyordu. Deneyebilirsiniz.

27 haziran 2018 17:29