hızlı saç uzatan ne varsa yazar mısınız deneyimlediginiz?

yavaş uzayan saçları olanlar özellikle, deneyip memnun kaldığınız yöntemler neler? ters bir anımda saçımı kestim berbat oldu, iki uc haftada en kötü bir ayda 2 3 cm uzasın istiyorum. takviye dışında neler önerirsiniz?

1. bade natural-biberiye toniği. herkes soruyor nasıl uzattın diye

29 temmuz 17:51

2. Aynı tonik bende çok beyaz yaptı ya. Yapı diyorlar ama bilemedim

29 temmuz 18:14

3. Masala biberiye suyu , masala biberiye yağı (10 damla 300 ml civarı şampuana karıştırarak ) hiç beyazlatma yapmadi 2023 ağustosta omzumda olan saç 2024 ocakta belimdeydi sonra sıkılıp yine ufak ufak kestim de baya hızlı uzattı

30 temmuz 01:43

4. Biberiye suyunu dustan sonra ıslak saç diplerine damlattim biraz kaşıntı yaptı o dönem bundan olduğunu dusundüm aynı durum olursa Eyüp Sabri Tuncer in frambuazli toniği çok ferahlatmisti saç diplerimi kaşıntıyı ciddi oranda azaltmisti

30 temmuz 01:45

5. beyaz saç çıkartmadım zaten hali hazırda beyazlamıyorsa bence biberiye suyunun beyazlatması imkansız

30 temmuz 09:09

6. Süslü revox şampuan al. Extreme ve yanında 4 tane yağ olanı kullanmıştım her hafta yanındaki bir şişeyi şampuana boşaltıyorsun 2 ayda saçım o kadar uzamıştı ki kuaförüm inanamadı. Ha birde ısı uygulamadım 2 ay boyunca hafif kurutttum bıraktım

30 temmuz 15:04