içeri boşalmak

kızlar merhaba. Troll değilim öncelikle onu belirtmek istiyorum. son zamanlarda cinsellik soruları çok arttığı için herkese troll muamelesi yapılıyor anladığım kadarıyla ama alakam yok uzun süredir aklımı kurcalayan birşeyi danışmak istiyorum. Sevgilimle prezervatifsiz ilişkiye girip içime boşalmasını istiyorum ama korkuyoruz ikimiz de. Üstüne ertesi gün hapı içeceğim. Gerekirse iki tane bile içerim. Ama açıkçası epey çekiniyoruz hamilelik falan olur mu diye. ne diyorsunuz böyle bir riske girilir mi. Haplarla ilgili deneyimleriniz nelerdir. hangisini tavsiye edersiniz vs..

1. Çok mu komik. Bir soru sorduk insan gibi. Gidin trollüğünüzü başka yerde yapın. Hayret birşey ya. Çıldırtırlar insanı.

5 mart 2017 23:13

2. teşekkür ederim :) ya evet onu da söyleyecektim zaten risk hariç bir de o hapların zararları olayı var. çok fazla mı oluyor yan etkileri :( bir kereden o kadar büyük zararlar verir mi?

5 mart 2017 23:19

3. O kadar büyük yan etkis yok o hapın. Bende hiçbir yan etkisi olmadı. Sabah akşam almamak lazım tabi ama bir kere içmekle ölmezsiniz.

5 mart 2017 23:22

4. Kesinlikle tavsiye etmem o hapları insanın tüm dengesini bozuyor. Doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz yerine.

5 mart 2017 23:23

5. Ertesi gün hapı öyle istediğiniz miktarda istediğiniz zaman alabileceğiniz bir hap değil öncelikle onu söyleyeyim. Yan etkileri çok fazla. İstenmeyen hamileliği önlemek için 24 saat içinde ne kadar erken içerseniz o kadar iyi. Ama hamileliği kesin önler diyemez kimse. Hamile kalmaktan korkuyorsanız bu biraz pervasızca bir eylem olur doğruyu söylemek gerekirse. Ben önermem.

5 mart 2017 23:24

6. daha once hic arabaya yanlis benzin aldin mi? yani vucudun hormonal isleyisi acisindan anlatmaya calisiyorum. eger almadiysan da bilen birine sor arabaya yanlis benzin alinca ne oldugunu. dizel

motora normal benzin koymaktan farki yok ertesi gun hapinin. kesinlikle alma o hapi hele de boyle bir sey icin.

5 mart 2017 23:24

7. Hepinize çok teşekkürler. şu an yan etkilerinden de epey korktum. bir kereden bile o kadar büyük zararlar verir diyorsunuz yani :/ doğum kontrol hapı da kullanamam malesef. hem düzenli kulanılması gereken bişey, bir kere olcak bir deneyim için devamlı hap kullanmak istemem, hem de aslında istesem de kullanamam. ailemle yaşadığım için hapların yakalanma riskini de göze alamam. zaten epey tedbirli bir insanımdır, riskli şeylere kalkışmam pek. ama dediğim şeyi yaşayanlar anlayacaktır beni insan gerçekten sevdiği insanla sevişirken bu güzelliği de yaşamak istiyor.

5 mart 2017 23:33

8. Ben de daha önce antibiyotik sebebiyle vajinal mantar yaşadım ki allah düşmanımın başına vermesin. Bu durumda onu da nüks ettirebilir demek :(

5 mart 2017 23:43

9. ben ertesi gün hapı kullandım ve tek bir yan etkisi dahi olmadı. regl günüm bile şaşmadı. herkeste etkisi farklı yani. bu demek değil ki gidip kullanın. hele böyle bir şey için çok yanlış bence. en iyisi korunmak. ya hamile kaldıysam, ya işe yaramadıysa stresini yaşamak istemezsiniz. bir de istenmeyen bir hamilelik olursa çok üzücü olur.

6 mart 2017 00:24

10. Ertesi gün ilaçları mecbur kalinmadigi sürece tercih edilecek birsey değildir. Üstelik öyle 2 tane birden alirsaniz kendinizi yogun kanama ile hastanede bulabilirsiniz. Bir Anlık zenk icin hayatinizi bu sekilde tehlikeye atmamanizi öneririm. Ertesi gün ilaçları korunma amaçlı urerilmemislerdir. Korunmak için kondom doğum kontrol hapı dışında da yöntemler var. Araştırıp size en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

6 mart 2017 01:09