içimdeki tampon tuvaletee düştüüü ?

süslüler tek bi tane tampondan bi şey olur mu ya tuvaletim tıkansın istemiyorum

1. bir tane ile bişi olmaz merak etme

19 temmuz 2023 17:13

2. bir şey olmaz suda çözünüyor zaten ben her gün günlük pedlerimi atıyorum tıkanmadı bugüne kadar

19 temmuz 2023 17:13

3. günlük pedinizi tuvalete mi atıyorsunuz cidden ? IYY

19 temmuz 2023 17:19

4. peçeteyle falan alsaydın keşke. ayrıca pedini atan anonim...yazıklar olsun

19 temmuz 2023 17:20

5. ss yanlışlıkla 1 kez düşmesinden tıkanmayacağını düşünüyorum.

günlük pedini tuvalete atan şahsa çok kaba şeyler yazıp yazıp sildim, vaktimi harcamamaya karar verdim.

19 temmuz 2023 17:20

6. ay vazgeçtim çok sinirliyim a2 gibi toplum içinde yaşamayı bilmeyen cahillere. bunun gibi ıslak mendillerini vs. tuvalete atan geri zekalılar yüzünden apartmanın tüm boruları tıkanıp klozet taşmıştı nefret ediyorum hepinizden. sokakta da çöpünü yere atıyordur kesin

19 temmuz 2023 17:23

7. bir tane düşmesi ile bir şey olmaz da ped atmak ne ya ben tuvalet kağıdı bile atmıyorum aman tıkanır bişi olur diye ki suda çözüleninden almama rağmen çok çirkin bir şey tuvalete ped atmak

19 temmuz 2023 17:23

8. ben de avmlerde falan tuvalete ped vb. atan salaklar kim acaba diye dusunuyordum burdaymis

19 temmuz 2023 17:59

9. A2 muhtemelen üst katta oturuyor. Alt katta oturan kişiye sabır diliyorum çünkü alt katların evini leş gibi bok basıyor sizin gibiler yüzünden.

19 temmuz 2023 18:03

10. Süslüler alaturka tuvalet ve tek ben kullanıyorum, cidden bilerek yapmadım bu arada off iğrenç bi soru ama tuvalette başka şeyler de olduğu için alamadım tek ben kullanıyorum tıkanırsa ne açıklama yapıcam annemgile Akdkgmhmhlrşr

19 temmuz 2023 18:08