içine edilen sexting

ne yazayım nasıl anlatayım bilmiyorum. sevgilimle 5 ay kadar ayrı şehirlerde olucaz ve görüşemicez o gideli 1 ay oluyor. 3 akşamdır alkol almadan uyuyamaz oldu ama normalde alkol tüketimi çook düşüktür kendisinin. yatmadan önce 6 birayla çarpılıp uyuyakalıyor. bu akşamda telefonda konuşurken konu yavaş yavaş sekse kaydı ben evde rahat konuşamadığım halde devam ettirdik kendimizi okşamaya başladık. buraya kadar herşey normal. son sevişmemizde yani 2 ay önce sevişirken fantezi olsun diye başladım kulağına fısıldamaya, işte 3. birini alalım yatağa şöyle böyle yapalım diye hayal ettik hem seviştik tabi fantezide anlattığımız bir dişiydi. seks sonrası içim kötü oldu böyle tuhaf oldum ve hayalde bile kıskandığımı söyledim bu konuyu bidaha açmayalım dedim ve kapandı. şimdi bu akşam aradan 2 ay geçmiş beyfendi diyor ki telefonda kulağıma 3. alalım ben tabi gerildim kızdım kapattık konuyu tamamen. aradan yarım saat geçti mesajda sexting başladı işte sırayla söylüyoruz şunu isterim şunu yaparım diye yazarken gene 3 lü konusu açıldı. seviştiğimizi en çok anlattığın arkadaşını alalım dedi. bende .....yı mı alcaz amk. diyip terslemeye başladım. senin erkek arkadaşlarını alalım dedim. sonra aradı yarım saat telefonda sarhoş sarhoş özür diledi anlattı sevgisinden benden bahsetti ben sadece hı hı hı hıhı dedim sonra geç oldu yatalım diyip telefonu kapattırdım. şimdi uyuyoruz güya benim uyku girmedi gözüme. yani nedir bu anlamadım ben uzun süreli bi ilişkimiz var cinselliği beraber öğrendik ve hep yeniliklere açık olduk ne oldu sıkıldı mı ? başka vucutlar mı tanımak istiyor ? ısrarla 3. erkek olsun dememe rağmen sanki bunu cidden istiyormuşum gibi davranmama rağmen erkeği kabul etmedi kız olcakmış bak bak bak bide diyoki ben sana yeterim. ulan ben sana yetemiyor muyum da sen 2. kızı istiyosun yatağa. mesajda atışırken bi de dedi ki seks hayatımızı renklendirmek istiyorum. hala şansını zorluyor sakinleş devam edelim diyor. neyse kapattık konuyu yattı işte. sizce bu neden yaşandı ? uzun zamandır seks yok ondan mı alkolün verdiği rahatlık ve azgınlık mı gerçek düşünceleri mi geçen yaptığımız fantezinin tadı damağında kaldı aynısını yeniden yapalım diye mi düşündü? öf içim fena oldu midem kalktı ve resmen soğudum adamdan. etrafımda kimse yok açık açık anlatabilceiğim o yüzden dünyanın oluşumundan başladım anlatmaya kritik yaparsınız diye.

1. Ya ilk bas siz soylemissiniz. Bence biraz da siz suçlusunuz ne yazik ki :( ama sevgilinizin siz hoslanmadigi halde bunu devam ettirmesi hos degil. Mesela erkek arkadasimla sexting yaparken ben de soylemistim 3.kisiyi alalim diye. Ama oyle fantezi olsun diye soylemedimdnsjjsms. Neyse, erkek arkadasim olur falan dedi. Sonra o konu bi daha kapandi hic acilmadi ya? Bir daha sexting yapmadigimizdandir herhalde sjsjjsjsj

21 şubat 2017 01:22

2. erkek ve seks arasındaki ilişki eşek ve karpuz kabuğu arasındaki ilişkiye benzer :D sokmuşsun anacım bi kere aklında şimdi çıkaramıyosun. Alkollüyken söylenen şeyler malesef ki gerçek düşünceler oluyo. Ama bunu kötü yorumlamamak gerek bunun fantezisi hoşuna gitmiş ve sürdürmek istemiş seni gerçekten seviyosa eline böyle bi fırsat geçse yapmaz zaten sadece bunu kurgulamak hoşuna gidiyodur. bir çok erkeğin öyle ben ve erkek arkadaşımda yapıyoruz bunu. hayal etmek güzel bişey bence bi fanteziyi kıskanma

21 şubat 2017 01:29

3. oh beee biraz rahatladım. yorumlarınız güldürdü kızlar ne diyim iyi geldi teşekkür ederim. tek değilmişim ,aslında ilk fantezide bende sırf laf olsun diye demedim ama düşünerek de söylemedim öf ne bok yemeğe söyledim bilmiyorum. fantezide güzel ama gerçeğe dökmeye çalışıyor ve ağzımı arıyor hatta aramayı geçip açık açık söylüyor .

fanteziyi kıskandım harbiden ya bak sen bana. neyse yarın bi olsun da bakalım nasıl olcak aramız.

21 şubat 2017 01:41

4. 01.32 anonimi aslında isteyip istemediğime emin değilim, hani bi yanım istemiyor kıskanıyorum bi yanım da merak ediyor.

21 şubat 2017 01:43

5. daha dur kız ne grup murup yok. deme öyle incek kalbime sindiremiyorum zaten

21 şubat 2017 01:54

6. çoğu erkekte var bu 3. kişi kadın olsun ben herkese yeterim egosu. sen lafını etmesen bile kafasından böyle şeyler geçiyordur. yine yine açarsa konusunu sende erkek olsun bende merak ediyoruma getir, kendisi konuyu kapatmaya çalışacaktır.

21 şubat 2017 02:14

7. son anonime katılıyorum, fantazilerinize sınır koyup da hayatı zindan etmeyin. insanın aklından neler geçiyor karşısına çıksa soğuyabileceği. hem siz başlatmışsınız demek ki bu düşünceye o kadar uzak değilsiniz, hem de allah aşkına bu üçüncü olacak kızı kim kaybetmiş ki siz bulasınız :) gerçeğe dönüştürmeniz cidden çok zor. kıskanmanızı anlıyorum, ben de her lafı açıldığında hoşuma gitmesine rağmen iş ciddiye bindiğinde kendimi tutamayıp çirkinleşiyorum ama sevgiliniz sizi sakinleştirir merak etmeyin. yalnızca bunun tek taraflı olmadığını ve üçüncü bir kız olacaksa gayet erkek de olabileceğini kafasına iyice sokun, hatta misilleme yapıp öyle bir fantaziyle yürüyün, size katılmasa da detaylandırıp üstüne gidin. bir süre sonra ya ikisinden de vazgeçer yada sizi anlar. sağlam bi ilişkiniz varsa böyle şeyler gerçekten eğlenceli, suyunu çıkarmadığınız müddetçe boşuna aranızı bozmayın. hem insan doğası gereği tek eşli olmaya çok da uygun değil, hem de erkekler bu içgüdüden kurtulabilmiş değil. biz daha duygusal davranıp olayı kişiselleştirebiliyoruz ama başka biriyle sevişmek istemesi sizinle hayatı paylaşmak istemesinden çok farklı.

karşı çıkan mutlaka olacaktır ama dediğim gibi, önemli olan herşeyi konuşabildiğiniz sağlam bir ilişki, gerisi boş.

21 şubat 2017 12:49

8. tek takıldığım nokta erkekler neden hemen bizim kız arkadaşlarımızı işin içine katıyorlar anlamış değilim. yabancı biri olsun, bir daha görmeyeceğiniz adı sanı olmayan bir kız/erkek olsun. neden tanıdığı biri. sanki gerçekten yapsanız ertesi gün birbirinizin suratına bakmanız çok doğal olacakmış gibi. ilk akıllarına gelen kızı söyleyiveriyorlar.

21 şubat 2017 12:52

9. Hanımlar çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Her şeyi konuşabildiğimiz bir ilişkimiz var bu sabahta açık açık konuştuk, benim arkadaş kavramından rahatsız olduğumu söyledim özür diledi. Dediğiniz gibi fantezileri tamamen hayatımdan çıkarmak istemem çünkü güzel renklendiriyor. O an mantıklı yaklaşamadım çünkü direkt kişsel düşünüp benden sıkıldığını filan sandım şimdi objektif bakabiliyorum yeniden çok teşekkküüürleeer :)

21 şubat 2017 13:10