içten içe ne sinsilikler yapıyorsunuz? eğlenceli itiraflı soru olsun?

helloo, hadi başlayalım kızlar. aklıma geldikçe yazıcam ben de

1. bu sinsilik mi çok emin olamadım ama anlatayım.

ouduğum bölümle ilgili bir iş yapıyorum ve bu bizim bölümde çok nadir görülen bir şey. işimin ne olduğunu söyleyince bizim bölümden mezun olanlar bile (bizim fakülte-üniversite hariç) başka bir bölümden mezunum sanıyor. bölümümü söyleyince bu işi nasıl yaptığımı, ne yaptığımı sorup iş öğretmemi isteyenler oluyor. hepsine uzun uzun cevap veriyor gibi yapıp geçiştiriyorum. çünkü okuduğu bölümden haberi olmayan tiplerden bana ne!

6 aralık 2021 23:09

2. Bize yapılan sinsilikleri de ekleyelim başlıyorum. Ünide 5 kişilik yakın arkadaş grubumuzdan 3'ünün önceden yurtdışı tatil planı ayarlaması birlikte ve ben ve diğer kızın bunu instagramdan storylerden görüp öğrenmemiz... haftalarca bu geziyi planlamışlar vizeler pasaportlar vs bize bahsetmediler bile

6 aralık 2021 23:10

3. Ss süslüm çok sinsi bir insanımdır ama bunu istemsiz yapıyorum. Gerçekten sinsiler bunu farketmeden yapar bence. Öyle kafamda kurmam yani aklıma gelir hemen hayata geçirmeye çalışırım. Düşünmekle, ne yapabilirim demekle olmaz yani. şak diye kafanızda bi ampul parlar önünü alamazsınız.

6 aralık 2021 23:13

4. Sevgilimle çok büyük bi çıkmazın içindeyken normalde erkeklerin başvuracağı ailevi problemlerim var yalanına başvurdum ve deli gibi ağlamaya başladım bsnsndns sinsilik değil apaçık eziklik bu arada. Ama o sırada ayrılsaydık ben suçlu olacaktım. Şimdi ayrıldık ve o suçlu :)))

6 aralık 2021 23:31

5. Ben bir olay anlatip yorumunuzu almak isterim. Universitedeyken bir arkadas grubumuz vardi cok sevmesem de takiliyorduk. Annemi ortaokulda kaybettim ben, bir sekilde konusu gecti arkadaslar da ogrendi. Sonra ben bu gruptan koptum baska biriyle daha yakin oldum ama aslinda konu bununla da alakali degil. Eve bazen birlikte dondugumuz bi kiz vardi. Bu kiz annesi aradiginda ben yanindaysam acmiyormus. Bunu da boylece diger grup uyelerine anlatmış. Tamam kendince bir iyi niyet ornegi gosterdin uzulmeyeyim diye dusundun ve annenle konusmadin e peki neden millete reklamini yaptin. Kisisel hicbir sorunumuz da olmadi.

6 aralık 2021 23:32

6. A7 süslü ben böyle yaptım diyerek aslında diğer arkadaşlarınıza da örnek olmak istemiş olabilir. Siz de yapabilirsiniz üzülmesin diye. Bu arada başınız sağ olsun

6 aralık 2021 23:36

7. A7 iyi bi sey olduğunu söylemiyorum diğer kızlarla bunu konuşmasını ama asla kötü bir niyet, reklam olarak düşünmemelisin. Anne çok önemli hayatta. Benim kuzenimin de annesi küçük yaşta vefat etti. Ben de aynısını yapıyorum. Diğer insanlara söylemesi evet yersiz olmuş ama reklam ya da sinsilik olarak düşünme. Burda biraz hassasiyet gösterdiğiniz belli. Allah rahmet eylesin.

6 aralık 2021 23:38

8. süslü ben onu reklam olarak algılamadım sanırım ya. şöyle düşünüyorum, tabi ki arkadaşlık ilişkileri dinamiktir fakat grubumdan kopup başkasıyla arkadaşlık kuran biri var, ve ben bu kişiye karşı hassas davranıp yanında annemin telefonunu bile açmadıysam bu konu ortamımızda geçebilir şu şekilde; "ben ona karşı bunu yapacak kadar onu düşünürken o bi bahaneyle bizden koptu ve şu an başkalarıyla takılıyor." vs gibi

yanlış düşünüyorsam bu da benim sinsiliğim olsun sdljgsdlgjd ama ben bunu pek reklammış gibi algılayamadım

6 aralık 2021 23:40

9. Cok tesekkur ederim, hepinize hak verdim. Belki de dediginiz sekildedir. Ben boyle bi sey yapsam hicbir durumda dile dokmezdim o sebeple cozemiyordum.

7 aralık 2021 00:07

10. Bana kötü davranan üstümün ayağını kaydırdım. Kendi hataları çoktu zaten. Bunları ince ince yöneticimize işleyerek ve kendim gözüne girerek yaptım. İftira asla atmadım. Gün oldu devran döndü altımda şimdi. Bir tanesi de var o çok uzun mevzu. Bana çok kötülük etti. Sonra kendi kendisini bitirdi, yine altımda. Ben konumumla zulüm etmiyorum kimseye, ettiklerini bulmaları onlara yetiyor.

7 aralık 2021 00:45