iğneli epilasyon yaptıran süslüler nerelerinize yaptırdınız, kesin çözüm oldu mu, hangi şehirdesiniz, ilk defa gidecek birine önerileriniz.?

1. Ben favori bölgesine üç kez yaptırdım çok yoğundu bitmedi tabi çünkü araya karantina girmişti devam edemedim. Sonra iğnelicimi değiştirdim daha uygun fiyatlı yapan birini buldum ve kaş bıyığa başladım nasılsa pandemideyiz diye ve bıyıklarım tamamen bitti kaşlarımında %80'i bitti. Bir tek altlardaki kalınlar zor bitiyor biter mi şüpheli olmazsa lazer denerim. Şehir ankara bu arada.

28 ağustos 2021 21:22

2. A1 görür müsünüz bilmiyorum ama ankara'da nerede yaptırdınız acaba? İstanbul'dan taşındım ve güvenilir bir merkez arıyorum ben de.

5 eylül 2021 00:52

3. Süslü ilk gittiğim yerden verim almıştım memnundum julia dokudum ile çalışmıştım ama ben başladığımda dakikası 4 tü sonra çok artınca devam edemedim. Şu an 8 civarı sanırım eğer bütçenize uyuyorsa tavsiye ederim.

İkinci bulduğum iğneliciyi ise süslü sözlükten biri bitti diye önermişti ve fiyatı uygundu diye denedim. Hem annem hem ben ikimizinde bıyık tamamen bitti. Ben çok memnun kaldım fakat ilk yere kıyasla mekan elit değil. onur çarşısı içinde rose güzellik kızılayda dakikası 2.5 tl. İstersen tel nosunuda yazarım.

5 eylül 2021 01:02

4. Julia'yı duydum ama 8 olması baya zorlar beni :( istanbul'da zeynep polat'a gidiyordum oldukça da memnundum göbek alt bacak kollar tek tük kalmıştı zaten. Komple değil de kalanları toplatıcam amaç o. Eğer iz kalma falan yoksa paylasırsan cok sevinirim ssüslü, en azından tecrübenizi duymak bana iyi geldi gider bir görüsr deneme atışı yaptırırım

5 eylül 2021 01:06

5. Benim hiç iz sorunum olmadı ama evet mutlaka deneme atışı yaptır. 0 (312) 417 97 38.

5 eylül 2021 01:31

6. A2 bir de kadınlar kulubünde dev bir başlık var orada önerilen isimler var orayada bakabilirsin(link: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/ankarada-igneli-epilasyon-yaptirip-memmun-kalanlar.320188/page-395 )

5 eylül 2021 01:38

7. Tesekkür ederim a1 ptesi arayacğaım <3 kadınlar kulübüne zeynep polat'a gitmeden baya bir bakmıştım ama okudukça kaybolduğum vir platform o yüzden tekrar bulasmak istemedim. Bir yalandan üyelik alıp kendi reklamlarını yapan tipler vardı o yüzden sizin deneyiminiz daha değerliydi benim icin. Umarım ben de güzel sonuçlar alırım

5 eylül 2021 01:53