iş aramak istiyorum ama yorgunluktan arayamıyorum ?

ne istifa edecek cesaretim var ne de iş arayacak gücüm. eve gelince direk yatıyorum üstüme başıma kıyafet alamadım kaç haftadır.bıraksam maddi olarak zorluk yaşamam ama boşluğa düşerim uzun süre diye çekiniyorum. çünkü ev ortamım sorunlu biraz. bana bir yol gösterin:/

1. 1 yıllık işsiz olarak yazıyorum. İşin varsa istifa etme. Bu dönemde ciddi anlamda iş bulunmuyor. Çalmadık kapı kalmadım yok yok yok. En sonunda mağazalarda bakınmaya başladım orada bile yok. Olanda seni köpek gibi çalıştırıyor. İşini sevmeye çalış süslü. Bir aylık maaşının bir kısmıyla ucuz yollu kıyafetler bak. Trendyol milla mesela en azından idare eder seni. Ufak ufak bakımlar yap. Yürüyüşe çık. Saçın uzunsa kestir biraz değişiklik olur. Güçlü kalmak zor biliyorum ama ben senden daha beter haldeyim. Param yok işim yok. Eşimin verdiği para ile idare ediyorum. İşten çıkarıldım ben bu arada evlendiğim için sebep buydu yani. Şu an asla iş bulamıyorum kafayı yemek üzereyim.

15 haziran 2023 09:30

2. Maddi anlamda değil sorun

İş bulamazsam kafayı yerim

15 haziran 2023 11:52

3. Grafik tasarım

15 haziran 2023 13:18

4. iş bulmadan istifa etmemeni öneririm süslü. senin durumun depresyon bence tedavi olmaya çalış sonra iş arayacak enerji de gelecektir

15 haziran 2023 17:08