iş bulamıyorum çok üzgünüm ?

staj bitti, iş arıyorum henüz bulamadım. birkaç gün önce bir iş başvurusunda bulunmuştum. bugün aradılar olumsuzmuş. çok üzgün olduklarını söylediler piyasanın kötülüğünden falan bahsettiler. hiç beklemiyordum yani olumsuz olunca dönmezler genelde bir de böyle konuşunca hüngür hüngür ağladım telefonu kapattıktan sonra. aşırı üzgünüm. aynı durumda olan var mı? düşünmemek, daha fazla kötü hissetmemek için neler yapıyorsunuz?

1. bölümünüz ne?

23 eylül 2021 22:58

2. Staj yaptigin yer seni almayi dusunmedi mi suslu?

23 eylül 2021 22:59

3. Hukuk, düşündü ama ücrette anlaşamadık bu konuda tek kelimeyle saçmaladı diyebilirim :/

23 eylül 2021 23:13

4. SS iyi ki olumsuz olsa bile aramislar yoksa beklenti oluyor aranmadikca şimdi artık önünüze başka yerlere başvurma vakti . başarılar

23 eylül 2021 23:15

5. İnşallah süslü

Haklısın anonim 5 adama da teşekkür ettim zaten böyle düşünüp araması falan da çok duygulandırdı beni

23 eylül 2021 23:18

6. Ne kadar teklif ettiler sorması ayıp süslü? Ona göre sizi piyasadan haberdar etmek isterim...

23 eylül 2021 23:19

7. Sorması değil teklif edilmesi ayıp süslü 2000 vermek istedi. pandemiyi falan bahane ediyor. Yanlış anlaşılmak istemem evet pandemi,kapanmalar vs çoğu işi etkiledi ama ben bu işin içindeyim yani büroda oturmuş birtakım şeyler var bu şeyleri müvekkillere anlat paranı almaya çalış ama bari bana yapma çocuk mu kandırıyorsun köpek gibi çalışıyorum hem ben bir şeyler öğreneyim hem aldığım parayı hakedeyim falan diye stajyerken tamam ama şurda birkaç haftaya meslektaş olacağız artık insan utanır bu miktarı teklif etmeye

23 eylül 2021 23:25

8. Kusura bakmayın ya çok dolmuşum

23 eylül 2021 23:26

9. süslü acaba hangi üniversiteden mezun olmuştun, şaka gibi 2000 lira teklif edilmesinden bağımsız olarak soruyorum... Benim de son senem ve benzer korkularım var, piyasa şu an böyleyse seneye vay halimize..

23 eylül 2021 23:27

10. Kocaeli üniversitesi mezunuyum. Bu arada bu teklifi yapan kişi de aynı yerden mezun. Yani orta kalite bir üni. O daha iyi bir yerden mezun olsa beğenmiyor diyeceğim ama her fırsatta koüyü,hocalarını falan övüyor. Okuldan bağımsız çakal bir kişilik işte.

23 eylül 2021 23:32